Plavání Plaváček Horní Měcholupy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
6.2.12 14:55

Milá Estynko, pokud Ti „dětičky přirostly k srdci“, tak něco dělej a nepomlouvej tady. To není o tom, jestli Ti někdo věří nebo ne – jde o to, že takhle se podobné věci prostě neřeší.

A docela bych Ti doporučila vážit slova!
nepomlouvam,a myslim ze normalni clovek si na tohle udela svuj vlastni nazor,vazte si slova sama,chranite si zde svou plaveckou skolu.A vy mi vyhrozujete ze mi radite abych vazila sva slova?vyhrozujete,ja na vas ale nebudu uz reagovat piste si co chcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.2.12 15:10

BOHUNKO P nemyslim si ze bych nevažila slova to mi věř!Hlavne nechapu jak muzes vubec neco takoveho napsat,to jsi tak bezcitny clovek?Jde o me dite a dalsi deti.Nejde tu o tebe.Tot vse k tobe,jinak na tebe nebudu dale reagovat protoze je to opravdu smutne.Nic o tom nevis,nesud!Pis si dal utoky na me odpovedi,ale je to tak jak to tu je psano.Dal je to jen pro ty co maji podobne zkusenosti v plaveckych skolach nebo tehle.O tom je diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21970
6.2.12 15:17

Estynko, zklidni laskavě hormony - nic jiného se na Tvoje výlevy nedá napsat.

Nikdo tady nenapsal jediný příspěvek, ve kterém by na Tebe útočil nebo Tě osočoval ze lži. Já i dvě další uživatelky jsme Ti napsaly jediné - že podobným způsobem se tyto věci neřeší, že zveřejňovat konkrétní jména nemá úroveň a že pokud Ti leží na srdci blaho dětí tam, je potřeba to řešit jinak než zakládáním pomlouvačných diskusí. Tečka. Můžeš se vztekat, jak chceš. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.2.12 15:19

nikdo se nevzteka tu radost bych ti neudelala podivej tuhle diskuzi jsem si tu zalozila a to proto abych sem napsala svou zkusenost.Moje hormony jsou v klidu to si pis :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.2.12 15:21

budu psat dal a vzdy kdyz se nekdo na nekom neceho spatneho dopusti to si pis,nic s tim neudelas :D :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
6.2.12 15:28

Nejsem paní Čutková a už se nebudu diskuze na této divné úrovni účastnit. Moje poslední věta: tvoje celkové vystupování ukazuje na to, že jednání s lidmi není tvá silná stránka.. diplomaticky řečeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21970
6.2.12 15:33
Rona píše:
Nejsem paní Čutková a už se nebudu diskuze na této divné úrovni účastnit. Moje poslední věta: tvoje celkové vystupování ukazuje na to, že jednání s lidmi není tvá silná stránka.. diplomaticky řečeno.
:palec: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.2.12 16:05

protoze vis ze mam pravdu a nic s tim proste nezmuzes,dik ze jsi prestala obtezovat,mam i bez tebe svych starosti i nervu dost.Dik :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
6.2.12 16:50

Nemám ve zvyku do podobných diskuzí přispívat, ale nedá mi to, protože chodím už půl roku s dcerou do Plaváčka - paní Čutková je sice odměřená, ale ke mně se vždycky chovala seriózně, chodí tam i spousta jiných maminek a vzhledem k tomu, že navštěvují i navazující kurzy, předpokládám, že jsou tam spokojené.

Máš právo na svůj názor ohledně Plaváčka, máš právo nechat prošetřit bezpečnost bazénu i řešit vrácení peněz právní cestou, ale tvůj výkřik tady na emiminu mi přijde dost zvláštní.

P.S.: A opravdu nejsem paní Čutková ani nikdo z jejího blízkého okolí, ani nemám důvod se jí zastávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.2.12 17:20

Jsem rada ze jste tam spokojena,na me bohuzel pani Čutková byla hrozna neda se touz ani rict jak se chovala hulvatsky,byla jsem ji asi nejak nesympaticka,ale to jak se ke mne zachovaly i s pani Kopeckou ze nam zamezili pristup zaplacene lekce,a

Je to vas nazor a mela jste stesti ze si na vas Čutkova nezasedla,kdybyste tam byla a videla to chovani,pak byste to pochopila proc sem musim psat,kdyby vam nekdo vlacel dite po koberci nasilim a ona ho vytrhla ze hry a on plakal a pak mel nejaky zachvat z toho soku a stresu tak pak byste mluvila uplne jinak.Ono dokad se to nestane primo vam,tak to vidite takhle,ale preji vam ze vy jste tam spokojena jen dejte pozor na ty lektorky opravdu nenechte rvat na sve placici dite,nebo ho potapet kdyz nechce.Ja tam byla obcas take spokojena jen neslo prehlednout,to rvani na ty uzkoztne deti a to jak nechala meho syna lektorka propadnout kruhem.Mel temer 3tydny stres jak blazen.Proste si davaji pozor,a chovaji se hezky to ja vim,ale u me se prestala proste hlidat,a vzali mi nahrady na ktere jsem mela narok v hodnote2500kc protoze mel maly uraz a meli nam to nahradit ale proste se nas potrebovali zbavit,protoze jsem p.Kopecke rekla ze malemu zjistili podezreni na autismus.Hnusnejsi jednani jsem ale v zivote nezazila a to prisaham,To od te Čutkove bylo neco jako sikana a p Kopecka se zachovala jako zbabelec.Vic k tomu nemuzu rict.Je to prilis stresujici,moc nam ublizili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.2.12 17:51

jinak ja take nemam ve zvyku do podobnych diskuzi prispivat,ale tohle je snad pochopitelne jen pro nekoho,kdo neco tak hrozneho zazil,jinak me tu asi nikdo nemuze moc pochopit,jsem stale kvuli nim ve spatnem stavu a to vedeli ze mame se synkem nastoupit do nemocnice 27unora na hospitalizaci asi na tyden,ze to nemam jako samozivitelka vubec jednoduche,a zadluzila jsem se jen proto abych mu tento kurz plavani mohla jeste doprat,vedeli to a presto nam ublizili.Nemuzu tu psat vse,ale oni moc dobre vedi,jak jsme na tom a syn ze ma zdravotni potize.Tot vse snad bych i rada skoncila tuto diskuzi.Jen pokud ma nekdo podobnou zkusenost,at treba napise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
6.2.12 17:56

Ještě by mě zajímalo, ke které lektorce konkrétně jste chodili???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.2.12 18:01

to se omlouvam,ale jmeno jsem zapomela a take se omlouvam,ze i kdybych ho vedela,nechtela bych tu opravdu radeji jmeno zverejnovat,to proto ze mne lide zde za to uz moc napadaji a me to moc ublizuje.Ja bych vam to zdelilla soukromne,ale jmeno si nepamatuji,tak se omlouvam.Ale myslim ze to poznate sama pokud jste spokojena s pristupem te lektorky,ale nechci nikomu ublizovat.Hezky vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenča s Anetkou
12.2.12 11:38

Plaváček v Horních měcholupech

Ja mam také špatnou zkušenost s Plaváčkem v H.měcholupech.I s přístupem té Čutkové spolumajitelky na recepci,chodila jsem tam s malou a odmitla nam nahradit zameškané lekce a ještě se chovala tak,že na mě hulákala.Chodíme uz radši plavat jinam,a mame klid.Měli hroznej přístup nemají tam vubec nic pro miminka na odkladaní,a hernička tam není jen maly prosturek kde jsou spinavé kočárky a deti mezi tím lezou po zemi ve špíně.Lektorku jsme meli dobrou ale hodne přísnou.Ale už by mě tam po téhle zkušenosti nikdo nedostal :roll:

• Citovat
  • Upravit
668
26.6.12 14:27

Plaváček v Horních měcholupech

Ahoj, chodí někdo nyní do Plaváčku? Má někdo i pozitivní zkušenost s Plaváčkem? Díky za názory, teď nevím a váhám, zda se přihlásit, jediné mé pozitivum, mám to blízko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí