Plavání s miminky - tatínek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1004
9.2.12 21:39

plavání s miminky tatínek

Ahoj,dalo by se aby na plavání s miminky chodil místo maminky tatínek?A do jakého měsíce se chodí?Ještě dotaz nevíte kde taková zařízení jsou,jsme jižní morava takže bazény-Brno,Hustopeče,Blučina,Klobouky a není něco třeba i v Němčičkách nebo Horní Bojanovice? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7499
9.2.12 21:41

Nevím jak u vás,ale my jsme se s manželem normálně střídali,v naší skupině dokonce chodilo víc tatínků jak maminek.šatny jsou dvě a v bazénu je to fuk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.2.12 21:42
Bella29 píše:
Nevím jak u vás,ale my jsme se s manželem normálně střídali,v naší skupině dokonce chodilo víc tatínků jak maminek.šatny jsou dvě a v bazénu je to fuk ;)

Jojo taky tak.Chodili jsme dokonce i oba.Každý bazén to má jinak, musíš si to pozjišťovat konkrétně tam.

• Citovat
  • Upravit
1254
9.2.12 21:43

Ahoj, tak já myslím že tatínkové můžou chodit úplně v pohodě. Určitě to jde i na střídačku, jednou tatínek, pak zase maminka.. To je asi fuk ;)

Jinak co se týče míst, heleď, my máme 3km od nás menší městečko a plavání s miminkama tam mají taky. Sice asi ne vyhrazený nafukovací bazének, ale mají. Takže si myslím, že to bude i v menších městech. Zkus napsat na úřad, či někam zajít a zeptat se, ono to na internetu být nemusí. Ale myslím, že už to bývá opravdu i ve velmi malých městech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
9.2.12 21:43

U nás taky chodil tatínek, u nás chodí teda tatínek všude i do nemocnice :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
9.2.12 21:45

Přítel se totiž na to strašně těší,ikdyž malá se má narodit až za měsíc. aod kdy se chodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
9.2.12 21:47
abby píše:
Přítel se totiž na to strašně těší,ikdyž malá se má narodit až za měsíc. aod kdy se chodí?

Někde je to hoodně brzy, to se snad chodí do vany. Od 6m se chodí do bazénku :D Alespoň tady to tak je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
9.2.12 21:48

ve většině bazénů od 6.měs,ale třeba tady u nás ty lektorky jezdí k miminům od 6ti týdnů a plavat doma ve vaně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
9.2.12 21:49

A co jít do bazenu jen tak , aniž by byl vyhrazenej jenom pro to plavání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.2.12 21:50

My chodily od 3měsíců.Dá se chodit i dřív od 6-ti týdnů k vám domů do vany.(my měli jen sprcháč).Ve třech měsích jsme měli s dcerkou pro sebe vlastní bazének, vypadal jak výřivka.Po tomto kurzu byl větší bazének velikosti takových těch kruhových co bývají na bazéně a tam byly 4 maminky(tatínkové) s dětmi.

• Citovat
  • Upravit
7499
9.2.12 21:51
abby píše:

To s miminama nedoporučujou,měla by ta voda být míň chlorovaná,aby to ty děti nedráždilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.2.12 21:57
abby píše:

Na malé mimi je ta voda a prostředí hodně chladné a chlorované.My ale třeba brali malou když jezdíme na víkendy mimo domov třeba do lázní tak do vířivky.Vypnem víření a rácháme se všichni v teplé vodě :)

• Citovat
  • Upravit
1032
9.2.12 23:40

My první kurz chodili spolu,teď chodí přítel s malou sám,když jsem nemocná nebo se mi nechce :oops: Moc si to spolu užijou :dance: Ale je fakt,že v naší skupině je jediný tatínek,co chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
10.2.12 09:42

My jsme se s manželem střídali, on chodil častěji, než já. Voda v bazéncích, kde se odehrává to plavání miminek mívá kolem 30-31 stupňů, zatímco v normálním bazénu máš tak 26-27. Já tam tedy klepala kosu i při těch 30 stupních- není to zas tak moc, když se moc nehýbeš.
Plave se od 6 měsíců, předtím chodila lektorka k nám domů a plavali jsme ve vaně. Byla u nás párkrát, to jsme to okoukli a pak už jsme si dělali plavání kolem špuntu, jak to nazývala moje tchyně, sami:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí