Blinkání do bazénu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
620
15.4.12 16:02

Blinkání do bazénu

Ahoj, dnes jsme byli s malým plavat, byla to už druhá lekce. Předtím jsme s ním plavali doma ve vaně. Od narození je blicí, ale žádný šavle. No a dneska se mu povedlo vyblinkat trochu oběda do bazénu - byl těméř 2,5hod. po jídle :nevim:
Ve vaně nikdy neblinkal, ale holt asi v bazénu s ním „hážu“ víc.
Co mne ale překvapilo byla reakce lektorky :roll:
Nekřičela, ale velmi jasně dávala najevo, že: „to není dobrý“. Pak nás poslala se vysprchovat a sama začala shánět někoho aby se to vyčistilo. Měla jsem pocit, jako bychom provedli bůhvíco :roll: Přitom to byly fakt jen tak 2 polévkové lžíce namixované zeleniny. Samozřejmě se to v bazénu hned rozplynulo a nešlo to nějak posbírat… Přece tam také děti čůrají - to plavečky ani plínky neudrží, ony teda neudrží ani kakání - to vím od jiné instruktorky plavání.
Dlouho se nic nedělo, lektorka nemohla najít kde je nějaká filtrace a říkala, že se to musí celé vyčistit. Když jsem se ptala, jestli se to jako ještě nikdy nestalo, tak mi říkala že jo, ale že zrovna dnes je tam nějaký nový technik, který neví co a jak. Do toho už tam u bazénu stáli a čekali další plaváčci co měli jít po nás. Čímž se všem omlouvám :oops:

ALE: neměla by filtrace běžet pořád? To to čistí jen když se tam někdo po…? Jak je to v jiných kurzech plavání?

Stalo se někomu něco podobného? Jsem z toho celá špatná, ale holt s blitím nic neudělám :zed: Nemít zaplacený celý kurz, tak už mě tam neuvidí, je mi hrozně :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7932
15.4.12 16:17

tak u nás na plavání, když si nějaké dítě ublinkne, tak v pohodě - vyloví to cedníčkem, dítěti máma utře pusu a jede se dál… jen jednou se stalo, že se dítě poblinkalo tolik, že to nešlo hned vyčistit - a pak jsme teda dostali náhradní hodinu, protože se to stalo hned na začátku hodiny a plavat se pak nedalo :nevim:

ale z malého ublinknutí nikdy lektorky nic nedělaly, vylovilo se to a jelo se dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
15.4.12 16:55

Díky za info. Myslím, že se klidně mohlo dál plavat, stejně se pak mají všichni osprchovat, ne? :lol: Navíc to bylo jídlo a ne hovínko…
Jen mě zarazilo, že nějak nevěděli jak se vlastně bazén čístí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
15.4.12 16:59

U nás to nikdo dramaticky neřeší, každopádně je nutné ublinknutí/pokadění ihned vylovit z bazénu. Pokud by se to rozšlapalo po zemi, musel by se čistit celý bazén, a myslím, že u nás mluvila paní Plaváčková o 15 000,–. Takže ihned hlásit, odehnat rodiče a lovit.
Maty se mi pozvracel asi před 2 měsíci, nalokal si a hodil šavli (je cíťa :roll: ). Bylo mi dost trapně, ale paní mě uklidňovaly, že se to stává, hlavně že jsem na to ihned upozornila!
Mája mi kadila jednu dobu v bazéně běžně :zed: , ale plavky všechno zachytily a já to vždycky zjistila zavčas.
Takže vaši lektorku trochu chápu, lovit zvratky/bobky není nic příjemného, ale určitě se to stává. Předpokládám, že jste byli předem upozorněni, „proškoleni“ a podle toho jsi se zachovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
15.4.12 17:01
@terkamo píše:
Díky za info. Myslím, že se klidně mohlo dál plavat, stejně se pak mají všichni osprchovat, ne? :lol: Navíc to bylo jídlo a ne hovínko…
Jen mě zarazilo, že nějak nevěděli jak se vlastně bazén čístí :think:

Počkej, já bych teda vůbec nebyla nadšená, kdybych ze sebe po kojeneckém plavání měla sprchovat zvratky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.4.12 17:06

Chodíme také od půl roku, ale ani jsem si nevšimla, jestli se někomu stala nehoda. Nicméně také říkali, že se má případně hned hlásit a pokud se dítě pokaká, tak nekoukat pod plavky :mrgreen: Plenky jsou prý na nic.
Mě by nevadilo, že to ulpí na mě, ale náš tu vodu také určo pije, takže by to chtělo vzájemné ohledy všech.
Paní lektorka se také mohla blbě vyspat a říct to neohrabaně, stane se 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
15.4.12 17:06

Ono nebylo co lovit, má rozmixované příkrmy na kaši…navíc to už bylo přece jen trochu smíchané s čajem v bříšku, takže to byla taková barevná voda :roll:
Hned jsem řekla, že se poblinkal a vyšoupla ho z bazénu na kraj k tomu odtokovému kanálku.
Provozní řád jsem si četla, tam to mají napsané jak se zachovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
15.4.12 17:12
@Ywett píše:
Počkej, já bych teda vůbec nebyla nadšená, kdybych ze sebe po kojeneckém plavání měla sprchovat zvratky :zed:

Nebyly to zvratky, bylo ublinknutí namixované zeleniny, jak jsem psala výše, asi tak 2 lžíce a většinu toho měl stejně on na sobě. Navíc ten bazének není úplně malý a fakt se to v tom množství ztratilo raz dva.
No a že děti pijou vodu, ale ostatní děti tam taky čůrají, tak to to jiné dítě vypije tak jako tak :mrgreen:
Spíš mě zajímá jak je to jinde s tou filtrací. To neběží pořád? Nebo alespoň v době kdy se plave a přirozeně se voda „znečišťuje“, pokud ne, tak to ten poslední kurz ten den musí mít teda pěkný humus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.4.12 17:12
@terkamo píše:
Ono nebylo co lovit, má rozmixované příkrmy na kaši…navíc to už bylo přece jen trochu smíchané s čajem v bříšku, takže to byla taková barevná voda :roll:
Hned jsem řekla, že se poblinkal a vyšoupla ho z bazénu na kraj k tomu odtokovému kanálku.
Provozní řád jsem si četla, tam to mají napsané jak se zachovat.

Tak už to neřeš :hug: nám malý blinkal až v sauně a pořádně, lektorka říkala, že to je jak se nalokají slané vody, takže prostě se to stane, no, jsou to děti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
15.4.12 17:19
@kozisek píše:
Tak už to neřeš :hug: nám malý blinkal až v sauně a pořádně, lektorka říkala, že to je jak se nalokají slané vody, takže prostě se to stane, no, jsou to děti ;)

Heh, kdyby to byla slaná voda, ale bazének je pořádně prochlorovaný :roll:
Ale máš pravdu, asi si hledám důvody proč tam už nejít. Nesedí mi tam víc věcí - přístup instruktorky, která neinstruuje, chlorovaná voda, zima v šatně, nově příchozí, kteří nám ruší hodinu a dneska navíc pojeb za to ublinknutí. No jo no, špatná volba kurzu :?
Jinak když jsem malého v šatně oblékala, tak další kurz už plaval, tak to stejně asi nevyčistili a šli plavat tak jako tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.4.12 17:35

Tak bych nechodila, jestli se ti tam nelíbí, ono je to kolikrát lepší, případně si dát pauzu a začít později ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.4.12 21:13

Na kurzu se má líbit oběma…mamince i dítěti. Já už bych tam nešla. Zrušila to. Oni ti stejně nevrátí plnou ani poměrnou část, ale něco by vrátit měli. Radši bych zvolila jiný kurz. :think:
A netrap se tím. Myslím, že tohle se stane spoustě prckům, stačí si fakt blbě loknout vody. U nás tedy pokud vím běžela filtrace i během lekcí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
qendie
15.4.12 21:43

Ale málokterý kurz je tak levný, aby nad tím člověk mávnul rukou. Já myslím, že tam každý má svých starostí dost, aby si příhodu s ublinknutím někdo pamatoval. Že jde jen o osobní blbý pocit. Příště se to stane někomu jinému nebo někomu proteče plavečkami stolice, někdo si zapomene plavky, jinému dítě ztropí scénku. Příští neděli si na to nikdo nevzpomene. Na plavání je určitě i spousta příjemných zážitků a stojí to za to

• Citovat
  • Upravit
35545
16.4.12 16:16

Tak například mi už řveme přes rok, už jsme si zvykli na neustálou pozornost, ;) jaký to byl šok, když teď neřval a řvalo jiné dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
qendie
16.4.12 17:16

No, to už musíte být celebrity :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat