Plavací kruh kolem krku
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zdravim maminky, osobne mame zkusenost s kruhem na plavani okolo krcku a dcera si s nim koupani skutecne uziva. Na prvni pohled se Vam muze zdat, ze to pro dite neni pohodlne, ale opak je pravdou. Kruh je mekky a urcite nezatezuje pater. Miminko si v nem citi bezpecne. Dcera se s nim pekne polozi na vodu a uziva si to. Tak se maminky urcite nebojte, je to fajn a deticky budou spokojene a hlavne se hezky vyradi a budou vecer krasne spinkat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky muzete mi prosim do SZ poslat odkaz i na ten druhy kruh, ktery mate ozkouseny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemam duvod zde chvalit neco s cim bych sama nebyla spokojena, specielne kdyz se to tyka meho syna a jeho spokojenosti. Nedoporucovala bych nic za cim si nestojim na 100%. A ze jsem novacek, to je pravda, ale myslim si ze kazda z Vas musela jako ja zacit prvnim prispevkem, nebo se snad mylim
. Mozna jen netravim tolik casu na internetu a venuji ho Jenickovi. Ale za kruhem si stojim.
![]()
- Citovat
- Upravit
@Alpaka
noo já jsem se sem dostala tak(-proto jsem nováček-teda teď už zase né-) že jsem si zadala kruh kolem krku na seznamu a ona vyjela tato diskuze. Se rozpovídám neboj
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja ten kruh chci
strasne se mi to libi a nas bobek miluje vodu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janalesickova píše:
Nemam duvod zde chvalit neco s cim bych sama nebyla spokojena, specielne kdyz se to tyka meho syna a jeho spokojenosti. Nedoporucovala bych nic za cim si nestojim na 100%. A ze jsem novacek, to je pravda, ale myslim si ze kazda z Vas musela jako ja zacit prvnim prispevkem, nebo se snad mylim. Mozna jen netravim tolik casu na internetu a venuji ho Jenickovi. Ale za kruhem si stojim.
Pravda pravdoucí. všichni jste byli nováčci, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravíme maminky! S kruhem kolem krku koupeme už skoro 4 měsíce. Dostali jsme ho jako dárek od kamarádky. Taky jsem si říkala, copak je to za parádu, ale po prvním „vypuštění“ našeho Pepíčka do vany všechny pochyby zmizely. Malý si absolutně užíval volnost pohybu ve vodě, žádné ohýbání k němu ve vaně, zkrátka řádil sám jako velký kluk. Jak všichni víte, tak voda nadnáší a pokud chodíte na plavčo s dětmi, tak jste se o tom přesvědčili na vlastní oči u svého zlatíčka, takže děťátko ve vodě v kruhu nevisí, ale je nadnášeno a kruh ho pouze jistí. Je měkký, neškrtí a koupání s ním je pro nás báječná zábava. Nehledě na to, že i naše malé turbo po takovémto koupání okamžitě usíná… Doporučuji odhodit všechny předsudky a zábrany a prostě to zkusit a pak se teprve vyjádřit k tomu, jaké to skutečně je. Je jednoduché říkat o něčem, jak je to hrozné když to známe jen z obrázku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@epeskova
máte absolutní pravdu, copak kdybych nebyla přesvědčena, že je kruh bezpečný, bych do něj dávala vlastní dítě? škoda, že to nebylo, když jsem měla první dceru, ta se tak ráda cachtala ve vodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si takhle nepředstavuju, že bych tímhle „výtvorem“ dítěti zpříjemnila pobyt ve vaně. Jednak by si to naše děti na hlavu dát nenechaly a pokud ano, okamžitě by to šlo dolu. To jim do vody radši dám nějaké kelímky, hračky, žínky, prázdné láhve od šamponů, ale né tohle
.
Zvláštní věc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nas Jenda babyring ma a jsme s nim moc spokojeny, koupeme jak ve vane tak ted v tech teplech venku v bazenu a moc si to uziva. Asi bych neodsuzovala neco co jsem sama nevyzkousela. U nas je krouzek prijemne zprijemneni letnich teplych dnu. Ja za sebe a za naseho prcka mohu vrele doporucit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plaveme z babyswimmer od 3.mesicu a jsme spokojeni. Doporucuji
[* *]
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to nepřijde tak strašné možna naopak se ditě pěkně protahne… i když ja ted hlidam rok a pul starou žabku ktera sama plave a dokonce jezdi semnou na toboganu a strašne si uživa rychlou jizdu a dopad pod vodu!! a to nechodili na žadne kurzy..i jeji třilety braška je to same plave na toboganu jezdi skače ze skokanku do vody no mazec snima se člověk na koupaku nenudí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit