Plavecký klub Praha 11

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24.4.12 10:05

Plavecký klub Puleček

Ahoj všem, ráda bych se zeptala, jestli máte některá zkušenosti s plaveckým klubem Puleček, případně s plaváním s miminkem v Club hotelu Průhonice. Hledala jsem tu na ně nějakou recenzi, ale nic jsem nenašla (možná jsem jen špatně hledala :-)). Případně budu ráda za každý jiný tip na plavání (nejlépe Praha 11 a okolí) s mimčem (dcera má pět měsíců a chtěly bysme za měsíc začít).Děkuju za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
utem
24.4.12 20:57

Já jsem v Průhonicích plavala. Ale s Aqua baby club. Slabá voda, většinou docela teplá. Asi to není docela pro malé maminky. Mám 158 cm a bylo to pro mne na špičky. Být ještě menší, asi by to už pro mne nebylo.
Zázemí docela šlo. Jsou tam prostory, kde se dá posedět. ABC tam má mikrovlnku a košíky na věci, které si chceš vzít s sebou na bazén. Ale myslím, že si oboje půjčují i jiné kluby. Pokud jsme čerpali náhrady, mohli jsme v jiný plavací den a nebo i na jiný bazén

• Citovat
  • Upravit
25.4.12 09:20

Díky za info, já mám 160 cm, takže bych na tom se špičkama byla asi dost podobně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
udavacka
25.4.12 13:21

Já jsem slyšela, že to tam je v pohodě, ale mám to tedy jen z doslechu :mrgreen: :palec: :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí

Dětský plováček