Plavání Jundrov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
356
27.11.12 23:39

Plavání Jundrov

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte zkušenosti s plaváním v Jundrově? Jaké jsou tam instruktorky, jaké tam je zázemí a jestli tam není zima? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6333
27.11.12 23:50

Chodíme tam už rok. Ale nedávno se vyměnila jedna instruktorka, zrovna ta se kterou jsme byly víc. Malá je dost bázlivá a ty nové jsou na ni dost hr. Takže teprve uvidíme jak to půjde dál.
Zázemí mi vyhovuje, je to soukromější než na např. na bazénech s velkýma společnýma šatnama, kde je současně i veřejnost (např. Kohoutovice). Teplota vody by mohla být lepší (to rozhodně), ale zas tak strašné mi to nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45687
28.11.12 00:26

V Jundrově je plavání pro děti? Pro jak staré? Jsem tam chodila na akvaaerobic, ale že tam je pro děti, to jsem nevěděla…Je to i pro mimina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
28.11.12 07:59

No právě, že tam plavání je a je to tam ted i za super cenu (1190 za 10lekcí, na www. mimisleva. cz)

Jen mě paní varovala, že je tam chladnější voda, tak jsem chtěla vědět názory ostatních. Verča už v té době bude mít rok tak si myslím, že by to mohla zvládnout.

Pavelas: kolik je tvojí malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45687
28.11.12 11:57

No jestli se plave za stejných podminek jako dospěli jako že asi jo, tak tǎ voda tam fakt byla trochu chladnější…při pohybu jsem se pak zahrala, ale nevim jak je to vhodne pro ty decka… Pro mimina půlroční to stejne ale asi neni co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
28.11.12 12:49

Chodí tam různě staré děti, mají to rozdělené podle věku. Naší malé je skoro 2,5roku. Tuším, že hned ráno chodí nejmenší a pak to mají dělené podle zájmu, počtu, zkušeností a věku dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí