Plavání kojenců do půl roku ve vaně
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plavání kojenců do půl roku ve vaně
Ahoj,začala jsem s šestitýdenní dcerkou plavat doma ve vaně.První lekci nám poskytla instruktorka při návštěvě v domácnosti,byla velice šikovná a bylo vidět,že má s miminky hodně zkušeností,ale při dalším snažení mi dcerka dost pláče.Zajímalo by mne,jaké mají s tímto zkušenosti ostatní.
Těším se na další zkušenosti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak naší malej se plavání ve vaně líbí.Ale musí u toho mít něco v ruce na žužlání.Poprvé jsme byli ve 4 měsících a to teda brečela,ale po druhé už ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi jsme na plavání jezdili. Většinou se jí to líbilo. Nálada hodně záleží na tom, zda je najedená a vyspalá. Doma jsme to zkoušeli taky a s úspěchem. Zkus to příště až bude odpočnutá a bude mít dobrou náladu. Teď máme vaničky za sebou a čeká nás v sobotu bazén.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, my si plavání ve vaně užívali, chce to vychytat co nejlepší okamžik a nelámat to aby si nevytvořila blok. My jsme plavali večer, když se malá koupala a byla jsem ve vaně s ní (nebo táta). Brečela až když byla venku z vody…ale to při každém koupání…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
syn uz ma 3 roky , ale kdyz jsme zacali plavat v jeho ctvrtem mesici tak se mu to mooc libilo ,, v roce se mu to nelibilo pak v roce a pul libilo a ted bude mit tri a nekdy taky protestuje a ztoho nechce z vody,,
s nami do kurzu chodila maminka s malickou ktera ty prvni hodiny fakt proplakala a dnes je nejlepsi,, proste pokracovat nejake veci vynechavat ale do vody porad
0 mozna ted nema jen sve obdobi
0 urco to nic neznamena pokud ji ovsem neco netrapi,, neni nachlazena? ouska atd ? tak hodne stesti
0 urco to bude fajn
nebojte:-))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem měla taky instruktorku doma. Dvakrát. A super. Začali jsme ve vaně plavat každý den a hodně se jí zlepšilo spaní. Blok měla až později v 10 měsících a odezněl tak za měsíc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo blok jsme měli taky - ale až v bazénu, plavání v době kdy chtěla spát a do toho jí lezly zoubky, od té doby se nepotápí, ale jinak ok. pak jednou když byla větší tak upadla ve vaně a týden z ní měla strach, ale zvládli jsme to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná zkus pozvat instruktorku ještě jednou, jestli něco neděláš špatně - třeba se malá necítí bezpečně. Nebo jestli má voda správnou teplotu? Nebo nemá náladu, ale radši bych si nechala poradit od odborníka, než jí vytvořit blok…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za rady,teplotu vody kontroluji teploměrem,má ji tak 36,9 a zdravá je beruška také.Dávám pozor,abych ji při ležení na vodě nedržela na krku,ale jen pod hlavičkou a podpírala bradičku.Během víkendu to zase vyzkoušíme a potom napíšu,jak to dopadlo.Do vany chodím s ní,samotnou ji tam nedávám,takže odpočívá na mě.Jenže jakmile se začne mrskat rukama,nožkama,tak je konec,protože jak stříká voda a udělá si vlny,hned se rozpláče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě nám ze začátku pomohlo dát dudlík,to na chvíli přestala.Nebo když už pláč nebyl k zastavení,tak jsem ji na chvíli přiložila k prsu,to se uklidnila.No a pak už si zvykla.Chce to trpělivost,držim palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dudlík do pusinky nevezme,ale s tím kojením to také chvilku fungovalo,ale potichu byla opravdu jen chvilinku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dnes se nám koupání 100% vydařilo.Verunka byla šikovná a krásně ležela na vodičce,ještě lépe než s instruktorkou. Asi hodně záleží na tom,jak je naladěná.Dnes šla do vany nakojená a až v době večerního koupání a úplně v pohodě.Když jsem ji chtěla nechat odpočinout a jakoby ji posadit na sebe,pořád zvedala zadeček ke hladině.Zakončili jsme ve vodě menším kojením a i při tom ležela na vodě.Vypadalo to,jakoby ji nadnášely a zvedaly k hladině její faldíčky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takhle si Verunka plavání doslova zamilovala a už chodíme téměř denně i za mírně chladnějšího počasí do venkovního bazénu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, mám super lektorku na vaničky u Vás doma. Znám jí, jezdí k maminkám domů v okolí Prahy 4,5,6. Jestli budete chtít číslo, můžu dát. Jinak plavčo ve vanách je dobrý hned od zahojení pupíčku. Mějte se a popř. napište
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit