Plavání miminek Třebíč
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Chodime na lagunu uz 2,5 roku se synem (3roky)a ted jsme zacali i s dcerou (pul roku). Taky jsme koupali jen ve vanicce(obcas jsem je vzala do velke vany). To, ze nepotapite, vubec nevadi-zacina se az tak 3.lekci a neni kam spechat, Chodime i do sauny a je to fajn. Akorat syn je vodni zivel a mala zatim nic moc (docela pobrekava, ale nevychazi nam to moc casove se spanim, tak snad se to zlepsi).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A chodí maminky samy, nebo i s partnerem? já asi jak kdy, dle časových možností… nechceš se někdy domluvit, a jít společně a pak třeba na kafe? jsem novopečená a bylo by fajn mít nějakou takovou parťačku @Strecha
- Citovat
- Upravit
Jak kdo, ze zacatku je mit lepsi partnera. Sice tam maji holciny, ktere pomahaji drzet mimca, kdyz se treba sprchujes, ale ne vsem detem se to libi. My chodime s manzelem porad oba dva. Tak az zacnes chodit, tak mi napis sz a muzeme se potkat. My chodime o vikendu (so-dcera, ne-syn). S kafickem to ale moc nevidim-docela daleko dojizdime a dve deti se uz s hlidanim, spanim, jidlem atd. blbe skloubi. Ale dej vedet. Mimochodem tam bude hodne maminek, se kteryma se da pak treba domluvit a chodit na nejaky dalsi krouzek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malinkydablik ahoj, nám bude v dubnu 6 měsíců a také se chystáme na plavání ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych se zeptat jak to v Třebíči probíhá takové plavání s miminky. Male budou teprve 4 měsíce ale zajímalo by mě to. Jsme také z Třebíče. A ráda bych se s někým seznámila kdo má takhle malé mimčo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na to plavání miminek od 6mesíců v Laguně … našla jsem plavání s Dittou ale nemá nikde ceny… nechodite rám někdo ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. najde se tu maminka, jejiž prcek bude mít v dubnu 6měsíců a bude chodit na plavčo na lagunu? A ještě jeden dotaz… my nemáme vanu, takže prťavá je zvyklá koupat se v dětské vaničce, nepotápím ji hlavu nic. Nebude vadit, že na bazén nebude tolik připravená, jako třeba děti, které maminky od malinka vaničkují? diky za radu