Plavání miminek - Trutnov

63
7.9.14 14:49

Plavání miminek - Trutnov

Zdravím maminky :D, chci se zeptat jestli někdo chodil nebo chodí plavat s miminky do Trutnovského bazénu??Jsou nám 3 měsíce a uvažuji že by jsme začaly na netu píšou že do 6 měsíců by jezdily k nám začít je učit ve vaničce máte s tím někdo skušenosti??Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6759
7.9.14 15:09

My jsem chodili po 6 měsících jen do bazénu, tu přípravu doma jsme neabsolvovali, není to nutné.
Další kurzy začínají v prosinci (spíš je to v prosinci jedna nebo dvě lekce a pak se jede hlavně až po Novém roce) a to už vašemu mimču těch 6 měsíců asi bude, tak klidně budete moct začít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.9.14 15:44

IvaB… Já nevím jestli to berou přesně ale nám 6 měsíců bude 19.12 :) ale to je jedno tak bych sla klidne az v lednu treba..ja mela zato ze se ma zacit prave co nejdriv ze ty miminka vlastne jak byli u nas ve „vodě“ tak ze pak vydrzi krasne pod vodou, ale po půl roce mě příjde že už to musej mít zase zapomenutý :))) já jsem si myslela že už teď je nato pozdě a když jsme to zjisťovala tak fakt až od 6 měsíců :), vy chodíte do Trutnova plavat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
7.9.14 16:08

@bafinek
Jo, jo, chodíme, už s druhým dítětem. Ta příprava doma vážně není nutná (já osobně bych řekla, že je to jen tahák na peníze rodičů, ale nechci se nikoho dotknout). První se narodil v dubnu a chodili jsme právě od prosince, takže jsme začali mezi 7. a 8. měsícem, druhá se narodila v červnu a začali jsme až od března, takže skoro až v 10 měsících, a obě děti v pohodě.
Ono to není tak, že se hned potopí, začíná se pozvolna - otření obličeje mokrou rukou, pokropení pár kapkami, polití trošku z kelímku, z konvičky a až pak rychlé potopení, vše na nacvičený signál. K tomu říkanky, hry atd., takže dítě si na vodu pomalu zvyká.
Kurz je na 10 lekcí + 2 náhrady, když byste byli nemocní, takže vlastně celkem na 12 lekcí, pokud se zadaří a odchodíte všechno. Začíná se vždy jen v září, prosinci a březnu.
Doporučuju zavolat hlavní instruktorce (Katka Fikejsová, je moc fajn) nebo se zastavit v bazénu, když jsou kurzy (myslím pondělí, čtvrtek, sobota), a přímo se s ní domluvit.
Před začátkem kurzu je pak vždycky pro nově nastupující děti, tedy spíš rodiče, informační schůzka, kde velice podrobně vysvětlí celou organizaci.
Samozřejmě pokud ale chcete začít plavat doma, tak vás od toho nechci odradit :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.9.14 16:56

Jo děkuji moc a ještě se zeptám na cenu přibližnou ubec nemám představu jestli to je třeba 150 za lekci nebo jestli to je víc? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.9.14 17:02

A ještě jak dlouhý je ten kurz někde jsem četla 30 minut? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
7.9.14 17:15

@bafinek
Myslím, že Trutnov patří k jedněm z nejlevnějších plaveckých škol, neznamená to ale, že je méně kvalitní než jiné, my jsme opravdu spokojení.
Za těch 12 lekcí platíme 1400 Kč.

Jinak ještě koukni zde: http://www.lokotrutnov.cz/…cu-a-batolat (dole je posun na další stránky) a zde: http://www.lokotrutnov.cz/…at/aktuality

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
7.9.14 17:20
@bafinek píše:
A ještě jak dlouhý je ten kurz někde jsem četla 30 minut? děkuji

Ano, samotná lekce trvá 30 minut, ale je dobré tam být nejméně 15 minut předem (převlečení, umytí, trošku se rozkoukat) a pak alespoň 30 minut potom, aby se mimčo adaptovalo zase na normální okolní teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.9.14 17:49

Super tak jsem ráda děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
7.9.14 18:01

@bafinek
Není zač. Tak ať se vám plavání líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
28.4.15 14:59

My dojíždíme se synem od 6m do bazénu a nemůžu si vynachválit…je to znát syn se vody nebojí a potápí se jako by byl pod vodou doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
17.4.18 22:21

Ahoj holky, mamci chodite nekdo plavat do trutnova? Se synem jsem jezdila do nachoda a ted premyslim jestli nezkisit trutnov s druhym. Co delate na hodine? S jak starym ditetem? Jak to tam vsechno probiha? Je tam herna na adaptaci na normalni teplotu? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí