Aquapalace Čestlice plavání kojenců

2.8.14 15:16

Aquapalace Cestlice plavani kojencu

Zdravim vsechny maminky,
chtela jsem se zeptat, zda ma nektera z Vas zkusenost s kurzem plavani nejmensich deti (6 mesicu) v AP Cestlice. Budu rada za vsechny postrehy a doporuceni ci nedoporuceni. Mockrat dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
306
2.8.14 15:50

Tsky by me zajimalo. I cena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
2.8.14 18:40

Prostredie fajn, lektorky taky ale cena des, uz nepamatam presne ale zvolili sme nakoniec v cestlicich plavanie v sporthotelu, v slanej vode :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
2.8.14 18:58

Ja budu chodit na www.jedenactka.cz....kurz 1h 290kc..(mam to blizko takze cenove se mi to vyplati).Kamaradka jezdi do centra za 250kc, ale pri propoctu co projezdim mi tohle vyjde levneji…mrkni na steanky AP kolik stoji, ale minuly rok tp meli snad cca 350kc 45min… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.8.14 19:00

@simcaak no ale zapisy jsou az od zari v jedenatce. A je to 20 lekci. Takze konecna cena je desna :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
3.8.14 19:18

@xxjaja pockej 20lekci??? 8o minule melo na strankach 10lekci :roll:…hmmmm tak to budu muset zjistit ale 20lekvi nechci… :roll: diky za info :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.8.14 20:34

No oni to hodne menej. Mely mit i vanicky pro deti do 6 mesicu a taky je zrusili… ja se tam pujdu podivat na den otevrenych dveri a uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.14 21:10

Dekuji moc za vsechny reakce. Ta „jedenactka“ vypada docela dobre. Mela bych to bliz nez do Cestlic. (dekuji @simcaak za zajimavy tip) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.12.14 15:14

Ahojky holky, souhlasim s vama, ty kurzy plavani pro male je fakt mazec. Premyslim, zda nechodit s malym sama a ucit ho podle sebe plavat a cachtat se. Chtela jsem chodit do Cestlic, ale tam je to drahy a jedenactka, je lepsi, ale tam jsou ty pulrocni kurzy :( Ja normalne chodim na jedenactku plavat a saunovat se, pripada mi to tam dobry. Rozhodne lepsi cenove, nez Cestlice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.1.15 10:06

Žirafa

Ahojky, máte někdo zkušenosti s dětským centrem ŽIRAFA, v Čestlicích? Díky, Ája.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.1.15 13:05

Alenax - ano vejdes zaplatis 300vstup za sebe a prcka. Pak budes calovat za drahe napoje a v druhem patre za vlacky, atd, kde hazis prachy. Takze si priprav 500kc a bud si jista, ze po 3h budes mit toho plne zuby, pac jak tam krici ty deti, tak tam dlouho nevydrzis. Peknou zabavu a pevne nervy.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.17 13:22

Můžu se zeptat jak často takhle chodíme s malinkým plavat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí