Plavání v HK v dětském centru Kačka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plavání v HK v dětském centru Kačka
Dobrý den,
mohla bych poprosit nějakou maminku, která chodí plavat do dětského centra Kačka o informace, jak se Vám tam líbí. Jestli toto centrum ano či ne?
Ještě jsem našla, že je něco na flošně…kdyby měl někdo zkušenost i s tímto plaváním, také moc prosím o informace. Díky moc Alena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dobry den, neodpovedel vam nekdo treba soukrome? Potrebovala bych odpoved na zcela tu samou otazku
Pokud ne tak prosim maminky o reakci.. o flosne co jsem slysela tak teprve zacinaji tak asi reference nebudou ale areal je to moc pekny.. jo a potkala jsem na cviceni deti pani co to tam ma vest a vypadala moc sympaticky.. mwela se mi ozvat zda v zari otevre kurz a neozvala se tak nic nevim a ted zjistuju tu kacku.. vsem moc dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den…tak reaguji sama
Kačka super…máme za sebou 3 hodiny a skvělý!!! Jak přístup, prostředí tak samotné plavání. Jen ta cena…250,– za půl hodiny - ale je možnost být v bazénu 10 minut po ukončení lekce a je možnost být(jak dlouho chcete) poté v herně. Alena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už je to pár let co jsem tam chodila s dcerkou a super. celá budova je vybudovaná pro potřeby plavání dětí… dole velký prostor pro kočárky, nahoře herna se stoličkama na krmení a stolky pro mamky… dvě šatny aby se kurzy při střídání nepletly… bazén čistý a přesně pro děti…
a konkrétně k plavání: dcerka uměla plavat velmi brzy..tuším že ji byly tři kdy skákala šipku a potápěla se… vodu miluje do teď. chodily jsme k Radce a
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit