Plavky pro temer dvouletou holku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plavky pro temer dvouletou holku
Premyslim, jestli pro malou plavky na leto ano nebo ne. A jestli normalni nebo plenkove.
Na tydenni dovolene se mozna budeme koupat v bazenu u maleho penzionu. Jinak koupani na verejnem koupalisti nepredpokladam, ani ale nevylucuji.
Pres leto budeme jezdit k babicce na bazen na zahrade, takze tam ty plavky ani moc nepotrebuje. Mozna ale nekdy neodolame a vyrazime do mistniho aquaparku. To zatim nevim, loni jsme tam nechodili.
Koupili byste v teto situaci jedny plavky/nebo plenkove plavky? Nebo jsou to vyhozene penize?
Plinky doma uz nemame, venku vetsinou miva plinku prazdnou, do plinek davno nekaka.
Mozna divny dotaz, chtela bych se ale poradit, at nekoupim zase neco zbytecne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V tomhle případě mi přijdou plenkové plavky naprosto zbytečné. Koupila bych plavečky, jen spodek, to vás vyjde do 200. Do některých aqaparků ani malé děti nesmí nahaté.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, plavky jsou myslím dostačující, plenkové už bych nepořizovala, malá moje má 2 a1/2 a od loňského léta běhá v plavkách nebo jen kalhotkách, nebo na nahato (rozuměj dle místa a situace
. Tehdy jsem ji koupila dvoudílné a běhá jen ve spodním díle, ale letos u moře možná využije i ten horní. Asi bych nekupovala jednodílné vcelku pro takhle malou slečnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych koupila jen spodek.Da se poridit za stovku.Ja osobne jsem ve dvou letech deti nenechavala nahate nikde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak třeba u nás jsou u malých dětí na koupálku požadovány aspoň koupací plínky, aby tam neplavaly ponorky, i když se budeš hájit tím, že kadí jen ráno doma.
ale jinak doma, u babičky a tak bych se na plavky vyprdla. V bazénu k ničemu a venku bys jí je stejně hned svlíkla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo malá má spodek, považuje to za kalhotky a do vody v tom nechce.. Takže je nahatá, v tomhle věku mě to ještě neuráží, ty větší děti už mi vadí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petranka79 Horni dil nenosi ani moje osmileta, nechce ho a prsa zatim nema
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kerrankin to me taky zajima.
Riskly byste to pres internet?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kerrankin Tesco, Kik a v tomto týdnu byly plavky snad i Lidlu za pár korun.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně, máme z Lidlu, spodek i vršek společně a skoro zadarmo.. Vršek jsem hned zahodila, příjde mi to fakt ujetý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit