Plavání s miminky Sušice

babunka45
4.6.14 22:24

Plavání s miminky Sušice

Ahoj holky,
našla jsem na internetu, že se bude otevírat koupaliště v Sušici. Uvažovala jsem o plavání pro kojence. Nevíte o tom něco?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2424
10.6.14 17:08

Ahojda :)
a nevíš, kdy by se mělo otevírat?

My bychom rádi, pokud přítel bude mít práci tak někam jezdit chceme. Jen nevíme kam, protože v blízkosti nikde koupaliště není. Sušice je „daleko“… i když my jsme tak pěkně postavený, že to máme do Sušice, do Prachatic i do Strakonic stejně daleko, takže by nám ve finále bylo jedno kam pojedeme (pokud bychom tedy začali fakt jezdit…)

a mimčo čekáme až v říjnu, tak zatím času dost… ale ta Sušice mě zajímá i jen tak kvůli plavání jako takovému. Máme kousek od Sušice chalupu a bylo by fajn mít kam jet i jinak než jen s prckem na plavání… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babunka45
14.6.14 12:04

Už by měli otvírat. Snad tenhle měsíc. Ještě je prý koupaliště v Horažďovicích, ale nikdy jsem tam nebyla. Plavání by měli mít pravidelně na podzim a na jaře. Zatím bližší info nedali.

• Citovat
  • Upravit
2424
14.6.14 12:33

@babunka45 v Horažďovicích mají aqua park ne? tam jsme byli asi 3×, mě to tam teda nijak neuchvátilo… (asi proto, že jsem byla v Praze v aqua pallace a pak mi prostě přišlo trošku nadnesený, říkat o bazénu že je to aquapark :D)

Tak to je super, to se budeme mít konečně kam jezdit koupat :) Prachatice jsou blbým směrem a Strakonice se mi moc nelíbí, takže jasná volba Sušice :lol: a to plavání s mimčem už jsme taky rozjednali doma s přítelem, tak to vypadá, že by to mohlo projít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babunka45
14.6.14 15:58

@sallineccka Nevím jestli v Horažďovicích, ale v Sušici mají i tobogán. Hlavně mě zaujalo to koupání pro miminka i větší děti. Docela se mi to dost hodí :) Strakonice jsou hodně velký a rušný, zase tam toho dost mají, stjně radši jezdím do Sušice. Tobě by ten jarní kurz akorát vyšel.

• Citovat
  • Upravit
2424
14.6.14 17:03

@babunka45 v Horažďovicích mají… ale jak říkám, být v Praze kde jich je hafec a pak jet sem :D tak jsem Horažďovice nazvala louží… a ani příští návštěva mě nijak neuchvátila… :D nevím, asi jsem divná v tomhle :think: :mrgreen:
Strakonice jsou velký a stejně jedu max do Kaufu, Deichmanna a tak okouknout.. a koupák nevím, byla jsem jen venku několikrát a tam teda to není nejhorší.. Ale mě to celkově vždycky víc táhlo k Sušici a tím směrem :mrgreen:

To jo, bych měla prcka akorát :) tak uvidíme jak na tom budeme po novým roce, snad už líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babunka45
15.6.14 07:24

@sallineccka No jo, na Prahu to asi nemá :) Ve Strakonicích je hodně obchodů, takže tam taky občas zajedem. Sušice je klidnější, není tam tolik lidí, mám to radši tam. A ty ses přistěhovala?

• Citovat
  • Upravit
2424
15.6.14 20:37

@babunka45 Na Prahu asi v čechách nemá nic a dlouho mít nebude… tak přece jenom největší aquapark ve střední Evropě asi jen tak netrumfnou :D

Do Strakonic jedině do Kauflandu, Jysku a tak co je okolo Kaufu, jinak tam nikam nejezdíme… Dřív jsme ještě jezdili na rovnátka a chodili na náměstí a tak, ale to už je dááávno…

Sušice je klidnější, ale přece jenom. Jezdíme tam do Tesca když jedeme na chalupu, taky si vždycky zajdeme do pizzerky, mají tam za pár korun pomalu lepší pizzu než u nás ve Vimperku ;) a taky skvělá čínská, jsme objevili teď naposled když jsme jeli na chalupu :))

nepřestěhovala, děda z máminy strany pocházel z Velhartic, takže tam mamča jezdila hodně na prázdniny a taky podědila půlku baráku, tak máme chalupu tam… Jinak naši žijí u Stach, kde jsme do minulého měsíce bydleli s přítelem s nimi, ale co jsme zjistili, že čekáme a doma začalo být dusno, odstěhovali jsme se na Javorník… nicméně směr Plzeň mě to stále táhne nejvíc… necítím se být jihočechem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babunka45
16.6.14 15:41

@sallineccka Tak to bydlíte kousek od nás :) Ve Strakonicích taky nakupujeme hlavně v Kauflandu a podobných obchodech. Je dobrý mít velký město s obchody blízko. A kam chodíš do pizzerky? Já to tam zas moc dobře neznám. Byla jsem jen v rychlém občerstení na náměstí a pizzu měli moc dobrou.

• Citovat
  • Upravit
2424
16.6.14 18:46

@babunka45 jojo, je to kousek :) a chalupu máme hned vedle Sušice… :)
do pizzerky v Sušici chodíme do La Pioty… menší pizzerka, ale fakt moc dobrá pizza. U nás ve Vimperku v Marcu mají těsto tenoučký a křupavý… ale na ingrediencích dost šetří… Když jsme si dali v Sušici La Piotě hawai, tak tam fakt bylo plno ananasu a tak, prostě nebylo to tak chudý… a cenově o dost levnější než v Marcu… :)

a pak když se v Sušici jede od toho kruháče kousek od Penny do centra, tak tam je hotel a v tom hotelu čínská, tam mají moc dobrý nudle a fajn personál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babunka45
16.6.14 20:58

@sallineccka Tuhle pizzerku neznám. Možná tam někdy zajdem.

• Citovat
  • Upravit
2424
17.6.14 12:12

@babunka45 mohu doporučit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
17.10.14 17:41

Omlouvám se, že skáču do diskuze, ale La Piota je výborná! A už jste vyzkoušeli bazén, zajímá mě to. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
18.10.14 13:02

@Basterao no žejo? upřímně, můj nejoblíbenější podnik posledí dobou :)
Bazén ještě ne, ale pokud budou finance, chceme zkusit plavání pak s mimčem, včera jsme se narodili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
19.10.14 14:55

@sallineccka je tak to moc gratuluji! :) ať se vám se špuntíkem daří, hlavně zdraví! :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí