Voda pro mimi? Jak teplá?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
77
19.5.14 20:22

Voda pro mimi?Jak teplá?

Ahoj maminky, chci se zeptat jakou máte zkušenost s teplotou vody, vy co chodíte plavat s mimčama? Mám 8 měsíční mimi, byli jsme plavat, ale celou dobu proplkakal (až jsme museli bazén opustit…) třepal se jak ratlík a šplhal po mě nahoru z vody ven..myslela jsem, že se aklimatizuje, ale nestalo se…voda měla 31°C…Doma je zvyklí na těch 35-36°C…s tím, že mu teď teplotu snižuji, protože máme zaplacených ještě pár lekcí…Zajímalo by mě kolik mají jiné bazény, myslím že stejně, ale švagrová (porodní asistentka) mě přesvědčuje, že si mám stěžovat, že je voda příliš studená a měla by mít 36-37°C…Tak nevím, jak to míte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3491
19.5.14 20:25

Myslím, že když jsme chodili plavat, tak ta voda v bazénu víc neměla :think: Malému se to taky zdálo prvně studené, ale až začal ve vodě dělat blbosti, tak se zahřál… Ale víš co, ono je to o tom děcku. Nelíbí se mu tam… Našemu malému se poslední dvě lekce taky v bazénu nelíbilo a řval tak, že jsme se museli odpojit a hrát si sami :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
19.5.14 20:27

U nás je psáno 33, ale zřejmě bude o chloupek méně, na pondělí pro mimina totiž mění velkou část vody a nestíhá se dohřát. Nikdy s tím ale nebyl problém, i když z domu byla malá zvyklá na klasických 37.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
19.5.14 20:30

@SamínkaSamuelka My vždycky měli 31 - 34 stupňů, malá s tím problém neměla. Ono asi taky každé miminko to snáší jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
19.5.14 20:35

My chodíme do dětskýho centra a tam má voda 31-32 stupnu malymu se tam moooooc libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
19.5.14 20:40

Ahoj, my jsme byli na dvou různých bazenech pro dětičky a bazény normálně 31-32 :nevim: pokud děti přecházejí z vaniček, tak tam postupně na koupání taky vodu snižují…(teplotu 36-38 mívají mrňatka ze začátku, pak se ubírá na přechod do bazénu..), já ji ale odmítám doma koupat ve vlažné vodě.. snižovala jsem taky, ale teď už je zvyklá, že bazén má míň a zase je tam trochu v pohybu, doma koupu tak cca 35… jen k dotazu, se stížností asi nepochodis… btw. máme 6 měsíců, postupně ubírej (třeba stupeň týdně?), mimco si zvykne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí