Plavky nebo pleny pro roční dítko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plavky nebo pleny?
Maminky, v červnu bude mít moje dcerka rok a chtěla bych v létě s ní vyrazit na bazén. Jaké (nepropustné) plavky máte osvědčené pro roční dítko?? Nebo raději koupit pleny do vody?? Za rady a zkušenosti předem děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My máme plavky, koupili jsme je v Baby centru, měli tam snad jenom jeden druh a je to podle kil.
Plavky stojí stejně jako balík plen do vody, takže za mě rozhodně radši plavky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam pro malou plavky a pry jsou lepsi jak plenky. i kdyby se pry pokakala tak nic do vody neutece a tak samo ani moc.ale zatim jsme nezkouseli…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moč proteče vždy, z plavek i z plenek.My používáme pleny a na to obyčejné plavky, chodíme do kurzu plavání a tam musí být pleny, tak už mi přišlo zbytečné platit drahé plavky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pleny nacucají vodu a táhnou dítě dolů. Za mě neoprenové plavky s pružným nepropustným lemem. Drží zadeček v teple.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pleny jsou uplna zbytecnost plavky jsem koupila ted za 170kc, pro 5mesicni, za mesic jde do bazenu. starsi plaval od pul roku a plenu nikdy nemel, jen plavky
moc je sterilni a z pleny se vodou vymyje… hovinko plenka udrzi chvilku, stejne jako plavky - hned se musi jit z vody. ridke kadeni nezadrzi nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem taky pro plavky, nicméně často si provozovatel klade podmínku, aby dítě mělo koupací plenku. Takže se nejdřív zeptej na bazénu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petrusia My máme obyč plavky, ale chodíme na kurzy od 6. měs. a začínali jsme na plenách do vody a syn se po nich docela opruzoval a instruktorka nám řekla, že „nehody“ se stávají, ale většina dětí má pud do vody nečůrat a nekakat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tehuzu píše:
@Petrusia My máme obyč plavky, ale chodíme na kurzy od 6. měs. a začínali jsme na plenách do vody a syn se po nich docela opruzoval a instruktorka nám řekla, že „nehody“ se stávají, ale většina dětí má pud do vody nečůrat a nekakat
souhlas, deti do vody nekadi, nemaji ani na to cas, hlavne na kurzu
za tri roky co se synem chodime plavat se to nikomu nestalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Imse Vimse nebo Happy Nappy, cenove to vyjde lepe nez papirove plavky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme normální plavky už od půl roku, co jsme začali chodit na plavání. Plavací plena mi přijde nechutná a hovínko stejně ani plena, ani plavky neudrží, po nějaké době se začne vyplavovat ven (naše vlastní zkušenost).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My chodíme na plavání miminek od 7.měsíce a malé dávám zatím plínu. Je nás ve skupince šest a je to tak půl na půl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, prosím poradíte kde koupit pěkné plavky pro holčičiku 1,5 roku na plavací plenku? Díky moc (ideálně eshop nebo brno díky)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od půl roku chodíme na plavání a má na doporučení v bazénu pouze neoprenove plavky (širší okraje u nožiček a okolo pasu). Pleny ani plavky nezadržují moč, tady jde o stolici, kdyby náhodou.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit