Reportáž o plavání kojenců
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reportáž o plavání kojenců
Holky, včera nebo předevčírem běžela v TV upoutávka na reportáž o plavání kojenců/batolat. Bohužel nevím, na kterém programu. Nezaznamenala jste to některá? Přišla s tím kolegyně, ale že to slyšela jen z kuchyně, tak víc podrobností neví a ráda bych se na ni podívala někde v archivu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tusim na prime. Rikali o zvysenych problemech s kuzi ekzemy atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael píše:
Tusim na prime. Rikali o zvysenych problemech s kuzi ekzemy atd.
Jojo, taky myslím, že na Primě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja chtela chodit ale po rozprave s dr z orl jsem to prehodnitila. A to nerikal nic nejak moc zaujate.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to viděla, ale nevím přesně na kterém programu to bylo prima nebo čt1.Nic nového neřekli, to co melou pořád dokola. Může se vyvinout atopický ekzém, astma. Neměla by voda smrdět moc po chloru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Běžela na Nově a říkali tam, že plavání kojenců má hodně zastánců, ale u Dr. taky hodně odpůrců. Nevím co přesně byly zápory: exémy, kožní problémy, potápění špatné na oči a prý není prokázené, že by dítě bylo v budoucnu pohyblivější. Jo a taky hygiena je někde na prd. Klady nevím, já poslouchala jen zápory
, protože jsem spíš proti plavání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LenaNell píše:
Běžela na Nově a říkali tam, že plavání kojenců má hodně zastánců, ale u Dr. taky hodně odpůrců. Nevím co přesně byly zápory: exémy, kožní problémy, potápění špatné na oči a prý není prokázené, že by dítě bylo v budoucnu pohyblivější. Jo a taky hygiena je někde na prd. Klady nevím, já poslouchala jen zápory, protože jsem spíš proti plavání
Taky jsem odpůrce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bylo to na prime
jen se mi potvrdilo, ze ne všechny modni vlny jsou dobré, my nechodili a mozna je to i dobře
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nevite zhruba, v kolik hodin to bylo, abych to nekde dohledala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@surikataXY píše:
Bylo to na primejen se mi potvrdilo, ze ne všechny modni vlny jsou dobré, my nechodili a mozna je to i dobře
Vidim to stejne no… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavellina píše:
A nevite zhruba, v kolik hodin to bylo, abych to nekde dohledala?
V tech vecernich hlavnich zpravach. A podle me v druhe pulce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj vím, že to bylo na primě taky by mě to zajímalo pže mladší syn má astma a spousta lidí říká že to má z koupání, pže s ním od malinka jezdíme na bazén ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si plavání nemůžu vynachválit…my plaveme v malém saunovém bazénku, voda bez chloru, celková hygiena bez problémů.
Já to beru jako zpříjemnění týdne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit