Jaké plavky pro kojence?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jaké plavky pro kojence???
Ahojky, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s plavkami pro kojence..budu s malým (7 měsíců) chodit plavat a má mít plavky, koukala jsem na nett co je v nabídce, a našla jsem takové neoprenové, buď to na celé tělíčko nebo jen spodní díl..tak nevím co je lepší??s čím máte zkušenosti? pleny na plavání jsou prý nevhodné, myslela jsem původně že budu používat pleny…Děkuju za vaše odpovědi S.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Prvně si zjisti, co požaduje provozovatel někdo chce pleny ( myslím ty spešl do vody), někdo látkové. J8 používala Babylove jednorázovky, pokud to někde vyžadovli, pokud to jen šlo, tak látkové, Imse Vimse. byly super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SamínkaSamuelka My neopren nikdy nepoužili. Plavky jsem střídavě kupovala od těchto dvou firem - oboje jsou samostatné, nemusí mít uvnitř vkládací pleny..
http://www.pisisvor.cz/
http://www.malyplavec.cz/…kojenecke/51
Ty ImseVimse z pišišvora jsou z biobavlny, dobře se dětem nosily. Ty z malého plavce jsou zase kolem nohou pevné, takže jsem se nebála, že by něco propustily..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neoprénové bych určitě nepořizovala. Aby neoprén fungoval, tak musí být těsný a na miminko ho nenavlékneš. Když není těsný, tak není k ničemu. Navíc omezuje v pohybu. Takže buď plavací pleny nebo „těsnící“ plavky. Provozovatel může jedno z toho vyžadovat/zakazovat, zjisti si.
Já jsem osobně začínala vždy s plenami, protože se s nimi snáz manipuluje v případě „nehody“. Až když bylo vyzkoušené, že miminko do vody nekaká, přešla jsem na plavečky, hlavně kvůli financím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivi píše:
Neoprénové bych určitě nepořizovala. Aby neoprén fungoval, tak musí být těsný a na miminko ho nenavlékneš. Když není těsný, tak není k ničemu. Navíc omezuje v pohybu. Takže buď plavací pleny nebo „těsnící“ plavky. Provozovatel může jedno z toho vyžadovat/zakazovat, zjisti si.
Já jsem osobně začínala vždy s plenami, protože se s nimi snáz manipuluje v případě „nehody“. Až když bylo vyzkoušené, že miminko do vody nekaká, přešla jsem na plavečky, hlavně kvůli financím.
zkušenost opačná. Videlěa jsem 3 posrané děti v plavacích plenách a všem to vyplavalo. tak je ta plína nacucaná a těžká, prostě okolo nohou nedrží a jde to ven. I plavčice u nás říkali, že zlaté obyč plavky. ty jsou tenké a máma hned pozná, že se něco děje. V nacucané vodní plíně nepoznaj nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My měli plenku do vody a na to plavečky. Teď v roce (po půl roce plavání) už jí dávám jen ty plavky, protože ze zkušenosti vím, že se do vody nepokaká. Kluci u nás to mají stejně.
Ty celkové „neoprénové“ plavky jsou spíš k moři, aby se miminko nespálilo na sluníčku, si myslím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama Vida, to jsem netušila.
Ono se mi zatím (naštěstí) ani jedno dítko do vody nepotento… Budu muset vyzkoušet, jestli nejmladší už do těch plaveček dorostl. ![]()
@Berenikee Myslím, že ani to ne. Soudím tedy ze své vodácké zkušenosti. Na sluníčku mi bylo v neoprénu rychle horko a zapařoval se. Ty „tričkové“ plavečky k moři jsou (tipuji) spíš z nějakého funkčního materiálu, který rychle uschne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SamínkaSamuelka Nám plavací pleny nedoporučovali, že dítě pak má jinak těžiště nebo co, a měli jsme tyto ***. Jsou super, že mají na straně cvočky, takže se miminu přizpůsobí - jestli má tenčí nebo tlustší nožky… Ale teda bobek ve vodě jsme neřešili nikdy, soudím jen dle pocitu.
Jinak jsme párkrát měli i plavací, a teda rozhodně lepší Babylove než Huggies.
Neopren bych asi taky nekupovala.
24.3.2016 - edit admin: odkaz se závadným obsahem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stejně jako u první, tak i teď u druhé kupuju stejně jako @Sluka u Malý plavec.cz
!!!
Jsme maximálně spokojení
!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha, tak ja si pod tim "neoprenem predstavila prave tyhle trickove ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My měli na malýho taky popolinky, jak dávala odkaz @Slečna Ferka a byly bezvadný. Ted už malej nosí většinou klasický plavky, dostali sme od babiček jedny klasický „slipový“, dvoje nohavičkový a já loni neodolala a koupila jsem mu takový „námořnický“ na celý tělo - s nohavičkou, rukávem krátkým a stojáčkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě také Popolini, jak píší holky. Výhodou je, že mají nastavitelné patentky po obou stranách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chodím plavat s malou od 6 měsíců. Od začátků měla obyč kalhotky z plavkoviny. A super, žádná nehoda a jí taky nijak neomezovaly v pohybu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pouzivala jsem jak jednorazove plavaci pleny z DM, neopreonove HappyNappy a ted i detske plavky Imse Vimse, na boku maji patentky, dobre se sundaji i nandaji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, máte některá zkušenost s plavkami Pop-in? Nejlépe velikostí XL, zda se do ní v pohodě vejde i 15 kg dítě.
Nebo případně jiné pro takovou velikost
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit