Krytý bazén Boskovice s dvouletým
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Krytý bazén Boskovice s dvouletým
Je tady nějaká maminka z Boskovicka, která navštěvuje bazén v Boskovicích? Údajně by tam měla být i nějaká „rekre“ část, menší bazén i pro děti, ale na netu jsem toho zas tolik nenašla, tak mě zajímají zkušenosti? Jestli je to tam fakt vhodné pro dvouletáka, a jaká je teplota vody, jestli je teplejší než normální bazén.
Předem díky za jakékoliv info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, bazén je tam rozdělen na dvě části. Ve spodním patře je klasický bazén s nižší teplotou. V horní části je rekreační část s dost teplou vodou, hloubka řekla bych tak cca 1m -1,20m. Myslím, že dvouleťák to tam zvládne. Jen je samo potřeba hlídat
Jo a je tam i brouzdaliště.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monikek píše:
Ahoj, bazén je tam rozdělen na dvě části. Ve spodním patře je klasický bazén s nižší teplotou. V horní části je rekreační část s dost teplou vodou, hloubka řekla bych tak cca 1m -1,20m. Myslím, že dvouleťák to tam zvládne. Jen je samo potřeba hlídatJo a je tam i brouzdaliště.
Moc díky, ani jsem moc nedoufala že se někdo najde, takže super. Samo že ho tam nehodlám bezprizorně vypustit, ale nějak jsem si to v normálním bazénu nedovedla představit. A do toho brouzdaliště můžou jen děti, nebo i dospělí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nechodím tam moc často, ale v brouzdališti jsem dospěláky snad nikdy neviděla, maximálně jako doprovod dětí, ale že by se tam naložili a obsadili dětem brouzdaliště, tak to ne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bodlinka1 píše:
Ahoj, nechodím tam moc často, ale v brouzdališti jsem dospěláky snad nikdy neviděla, maximálně jako doprovod dětí, ale že by se tam naložili a obsadili dětem brouzdaliště, tak to ne.
Myslela jsem to právě jako doprovod dítěti, jestli s ním můžu být v tom brouzdališti, nebo musím být venku a on ve vodě. Nedávno se mi to stalo na jednom bazénu, bylo tam brouzdaliště, já šla s klukem do vody a plavčíce mě vyhnala, že tam s dítětem být nemůžu (že prostě ženský maj různý problémy a záněty atd.. - zkrátka z hygienických důvodů). No malej samozřejmě pořád chtěl at jdu za ním, takže jsme si to moc neužili.. Tak proto se ptám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marmelada78 nás odtud teda nikdy nikdo nevyhodil.
Většinou tam rodiče takových prcků sedí na rantlíku s nohama v brouzdališti a jistí svoje dítko z bezpečné vzdálenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tam teda nikdy nebyla ale manzel tam jezdi se synem pravidlne od jeho 8 mesicu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit