Od kdy můžu s miminkem na bazén?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Od kdy můžu s miminkem na bazén?
Ahoj mám 5ti měsíční holčičku a už začíná být venku celkem teplo tak jsem se chtěla zeptat kdy jste s mimčem začaly chodit na bazén…chtěla bych alespoň na kryťák a také mě zajímá jestli jste pro něj měli nějaké nadnášetko do vody třeba kruh se sedátkem nebo tak něco děkuji předem za odpovědi Lucka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No tak nepustí tě tam dřív než malýmu bude rok, takže nemuzeš na bazen, ejdině na ty kurzy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucinka660 musis zjistit u vas v bazenu od kdy pousteji. Na plovarne venku se to neresi vetsinou, ale do kryteho na to mivaji predpis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tumpach nemusi byt, kamaradka treba chodila s detmi na bazen kde se prave vedou i kurzy a omezeni tam nemaji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tumpach Nás taky pustili do běžného bazénu už s 2 měsíčním, byli jsme víckrát na různých místech a nikde nebyl problém (máme i starší děti)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poprve jsme byli v hale kdyz maly bylo 5mesicu. Nebyl to zadnej spesl bazen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás pouštěj od 6. měsíců, protože to už dítě většinou není kojený a kdyby se stala „nehoda“ tak se to dá uklidit líp, než u kojenýho, nebo tak nám to řekla naše instruktorka. Ono mezi námi ty plavací plenky by toho moc nezadržely, ale na druhou stranu děti mají takový pud do vody nekakat a nečůrat. My chdodíme víc jak půl roku a žádná nehoda se nestala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle předpisů můžeš na normální bazén od roku. Zjisti si jaky je návštěvní rad v tom vasem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teta chodila s bratránkem od 3 měsíců na kurzy plavání a strašně si to pochvalovala, budu chodit taky ![]()
Ale do bazénu až od jednoho roku jsem slyšela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucinka660 my jsme chodili s malou normálně na koupaliště, do bazénu od půl roku a žádný problém nebyl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit