Plavání kojenců - vaničkování Olomouc

50
13.5.14 09:26

plavání kojenců - vaničkování Olomouc

Dobrý den, prohlížela jsem zde všelijaké diskuse o plavání kojenců, ale co potřebuji vědět jsem se zde nedočetla. Mám 3měsíčního syna, se kterým cvičíme Vojtovku. N arehabilitaci nám doporučila plavání kojenců, ale jelikož to bývá až od 6.měsíce, tak bych ráda se synem jezdila alespoň na vaničkování, které je již pro malá miminka. Máte některá zkušenost s vaničkováním v Olomouci? Je jich tam poměrně dost - Káče, Delfínek, Vodníček…ale nevím který si vybrat, tak bych ráda nějaké zkušenosti jiných maminek. A ještě jeden dotaz - pomohlo vašim dětěm takovéto plavání v psychomotorickém vývoji? A je tu někdo kdo na vaníčkovaní chodí a cvičí také vojtovku?
Moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6200
13.5.14 10:07

@ramadaZ na vany jsem chodila se staršími dětmi, do Delfinku, je to vlastně velká vana, cvičitelka ti ukáže pár cviků, které se pak dají dělat i doma ve vaně, jak moc to rozvíjí psychomotoriku nevím, nemám srovnání, ale při přechodu v 6-ti měsících do velkého bazenu jsme neměli žádný problém, děti byli na vodu zvyklé i na prostředí tam. Vodníček má tuším slanou vodu a myslím větší tu vanu, zkus mrknout na webovky obou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
13.5.14 10:32

A mohla by jsi mi poslat odkaz na stránky Delfínku? Nemůžu je nějak najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
13.5.14 10:42

Delfínek http://www.olterm.cz/…ek/aktuality musí se to hledat přes Olterm, pod který Delfínek spadá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
13.5.14 11:06

Tak Delfínek mě moc nezaujal. Asi budu vybírat mezi Káčetem a Vodníčkem. Děkuji za zaslaný odkaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
13.5.14 13:45

Ještě existuje Chobotnička www.klubchobotnicka.cz/…ky/ceny.html
ale zkušenosti nemám, taky zvažuju kam začít chodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
13.5.14 15:21

Tak na Chobotničku jsem se teď koukala a v Olomouci mají plavání pouze od tří let, že neplavou s kojenci a bataloty. To prý jen v Chobotničce v Přerově a Prostějově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí