Týdenní kurz plavání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Týdenní kurz plavání
Zdravím všechny maminky, máme možnost navštěvovat týdenní kurz plavání miminek. Dceři bude přesně 6 měsíců. Není to pro ni příliš velká zátěž každý den 5 dní po sobě chodit plavat? Nemáte některá zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
5 dní po sobě se 6 měsíční bych asi nedala. My chodíme od 3 měsíců dvakrát týdně a funguje to u nás tak, že když se někdy stane, že nejdeme (očkování, nemoc, dovolená,..), tak si potom ty hodiny nahrazujeme a když nám to někdy vyšlo 3 dny po sobě, tak byla malá vždycky úplně hotová a protivná. Přestalo nám to dělat problémy až dost po roce, ale je fakt, že každé dítě je jiné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Delaji se tydenni plavaci pobyty, neznam nikoho, kdo by mel problem. Ja tam byla s 5 mesicnim a v pohode.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na plavací pobyty jsme vyjížděli v rámci normálních plavacích kurzů, jeli jsme někam na chatu nebo hotel na týden, kde se plavalo 2× denně. Bylo to fajn.
Pokud je to v pěkném klidném prostředí, teplé vodě a dítě má vodu rádo, proč ne. Neuškodí mu to. A zlepšil se nám spací režim.
Jinak chodíme plavat normálně 1-2× týdně, denně by mě to nebavilo, máme i jiný program… Týden a pak nic, to by nám zase nestačilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kurz byl super. Bylo to náročné hlavně pro mě. Malá to zvládla bravurně. Voda se jí velice líbila. Už při odchodu z bazénu usínala
Škoda, že děti do 1 roku nesmí mimo ty kurzy do bazénu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje ségra taky chodí s prckama plavat, myslím, že taky jednou budem chodit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit