Plavání miminek a menstruace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
plavání miminek - ženské problémy
Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jestli když chodíte plavat a dostanete to,tak jdete s miminkem do bazénu nebo si přehazujete lekci… díky za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahojda, já se neptala, ale já měla normálně tampon a šňůrku jsem si zrkátila, tak že nebylo ni vidět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem mívala tampon…
Kačenko.....ona je jinak šňůrka vidět???
já jí teda nekrátila
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, nám bylo řečeno, že tampon je v pohodě. jo co si tak pamatuju (díky těhotenství a kojení jsem už 2 roky bez MS), tak je šňůrka vidět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A neni to nehygiencký.Kdybych šla normálně s dospělýma tak v pohodě,ale s miminkama mi to přijde blbý. Žádná instruktorka nic neřikala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v lékárně se prodávají přímo tampony do vody. Jsou to normální tampony, ale asi s nějkou vrstvou a neměli by nacucnout vodu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen tak mimochodem - myslíte, že instruktorky na plavání nemaj MS??? Nebo každý 4 týdny vám instruktorka na plavání chybí ![]()
Tampon je OK, ideálně zavést těsně před lekcí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já taky chodila i při MS. před lekcí jsem si dala novej pak sprcha a pak do bazénu. Myslím,že na tu půl hodinu v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky jsem dávala tampón i když ho normálně nenosím tak jsem to přežila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já šňůrku zkracovala, páč tam nebyli oddělené sprchy a přišlo mi divný, aby mi to tam viselo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krystal86 píše:
v lékárně se prodávají přímo tampony do vody. Jsou to normální tampony, ale asi s nějkou vrstvou a neměli by nacucnout vodu…
A právě proto že nenacucají vodu, tak ani menstruační krev. Tudíž se při MS nepoužívají ![]()
K otázce, používala jsem tampony. Rozhodně pro mimina do bazénu lepší zašpuntovaná mamina s MS než jiná s výtokem neumytá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit