Plavání miminek a menstruace

148
9.9.11 13:19

plavání miminek - ženské problémy

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jestli když chodíte plavat a dostanete to,tak jdete s miminkem do bazénu nebo si přehazujete lekci… díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1165
9.9.11 13:21

ahojda, já se neptala, ale já měla normálně tampon a šňůrku jsem si zrkátila, tak že nebylo ni vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
9.9.11 13:27

Nepřehazuju nic, dám si tampón :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65395
9.9.11 13:37

Taky jsem mívala tampon…
Kačenko.....ona je jinak šňůrka vidět???
já jí teda nekrátila 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
9.9.11 13:40

ahoj, nám bylo řečeno, že tampon je v pohodě. jo co si tak pamatuju (díky těhotenství a kojení jsem už 2 roky bez MS), tak je šňůrka vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
9.9.11 13:41

A neni to nehygiencký.Kdybych šla normálně s dospělýma tak v pohodě,ale s miminkama mi to přijde blbý. Žádná instruktorka nic neřikala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
9.9.11 13:48

v lékárně se prodávají přímo tampony do vody. Jsou to normální tampony, ale asi s nějkou vrstvou a neměli by nacucnout vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
9.9.11 14:18

Jen tak mimochodem - myslíte, že instruktorky na plavání nemaj MS??? Nebo každý 4 týdny vám instruktorka na plavání chybí :lol:
Tampon je OK, ideálně zavést těsně před lekcí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
9.9.11 14:30

já taky chodila i při MS. před lekcí jsem si dala novej pak sprcha a pak do bazénu. Myslím,že na tu půl hodinu v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
9.9.11 14:56

taky jsem dávala tampón i když ho normálně nenosím tak jsem to přežila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
9.9.11 14:57

no já šňůrku zkracovala, páč tam nebyli oddělené sprchy a přišlo mi divný, aby mi to tam viselo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
9.9.11 15:02
Krystal86 píše:
v lékárně se prodávají přímo tampony do vody. Jsou to normální tampony, ale asi s nějkou vrstvou a neměli by nacucnout vodu…

A právě proto že nenacucají vodu, tak ani menstruační krev. Tudíž se při MS nepoužívají :wink:

K otázce, používala jsem tampony. Rozhodně pro mimina do bazénu lepší zašpuntovaná mamina s MS než jiná s výtokem neumytá :poblion: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí