Plavání miminek Břeclav
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
plavání miminek Břeclav
Ahoj holky, chodíte některá do plavání mininek v Břeclavi? Můžete mi napsat o tom něco víc + jak jste spokojené? Předem moc díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky,já bych se chtěla taky informovat.Vím,že velice dobré je plavání v Hodoníně,ale tady na kryťáku prý nic moc
Ale ještě jsem slyšela,že je plavání ve Staré na domě s pečovatelskou službou nebo jak se to jmenuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé ahoj Lenule, jak se máš a co mimi? Myslím, že uz jsme se potkaly v „tématu porodnice Breclav“
taky jsem slyšela o hodonine, tak nevim - radeji bych tu breclav. musim se taky jeste nekde poptat… mej se heuky a kdyz neco zjistis, tak dej prosim vedet. diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si říkala,jestli si to ty
V tom Hodoníně teď chodí kámoška a chválí si to.A na netu jsi nehledala,co v tom důchoďáku?Mě to říkala jedna maminka v porodnici
My už jsme se sžili všichni,jen nás hrozně trápily větry,ale začátky byly těžké.U sebe na profilu mám deníček i fotky,jestli se chceš podívat ![]()
A co ty jak se máte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Priznam se, že jsem zatim nehledala. Nejak mi to nevychazi casove - znas to - zenska na materske
jj, na fotecky urco kouknu. my se mame fajn, maly roste jako z vody, v SO bude mit 7 mesicu. je to rostak - nase zlaticko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj leni, takže nakonec jsme se přihlásili na plavání do hodonína. slyšela jsem na to jen samou chválu ![]()
1. hodinu máme začátkem listopadu tak jsem zvědavá. jestli budeš chtít, napíšu, jaké to tam je …mejte se hezky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,tak já se dnes přihlásila na plavání do Aperty,je to ve staré Břeclavi
jsou nám necelé 4měsíce a do půl roku se plave v rehab.vanách a pak je ten bazen.Pani mi řekla,že tady je bazen nevyhovující,takže navazuje na bazen v Hodoníně nebo v Brně.No já nejezdím,tak nevím jak se tam dostanu,ale zatím teda budeme ve vaně
Chtěla jsem chodit cvičit,ale nic jsem nenašla nebo jen pro větší děti a tady je po plavání i cvičení a když mimi v něčem zaostává,tak ti řeknou v čem a ukážou ti na to cviky.Takže v pátek jdu koupit plenečky do vody ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Lenuli,
tak jsme byli v NE poprve „plavat“ v hodonine! Byla to volna hodina, ale i tak super! Maly byl ve svem zivlu - moc se mu to libilo. Už se tesime na dalsi termin, to uz bude s instruktorkou - tak jsem zvedava…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Lenuli,
tak jsme byli v NE poprve „plavat“ v hodonine! Byla to volna hodina, ale i tak super! Maly byl ve svem zivlu - moc se mu to libilo. Už se tesime na dalsi termin, to uz bude s instruktorkou - tak jsem zvedava…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,my jsme měli jít už dřív,jenže malá byla nemocná a teď se to zase odložilo,protože má pani nemocné dítě a je s ním v nemocnici.Takže v úterý to snad do třetice už vyjde a budeme plavat.Moc se těším a malá je na zabití,jak je protiná(rostou nám zuby)tak snad ju to unaví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit