Plavání miminek - Třinec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
plavání miminek Třinec
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat a znát názory maminek, které absolvovaly kurz plavání Kenny v Třinci. Setkala jsem se s názory, že je to zbytečné a drahé. Chtěla bych s malým začít na kurz chodit, jen nevím zda to má opravdu cenu a jestli tomu dítěti to něco dá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Myslím, že to dětem něco dá, když se u toho vydží déle než do jednoho roku dítěte. Až pak si to užívá na plno a učí se, časem se naučí i plavat… cca do 3 let by se to mělo naučit. Malé mimi zas je dobré, že se naučí potápět a když se třeba převrání do vody, tak umí zadržet dech ( tím myslím, třeba ve vaně nebo tak, kdy je dozor lidí a někdo dítě vytáhne ) ale i za tuhle chvilku se netrénované dětí docela dost nalokají vody.
Je to sranda, akorát fakt ta cena… na druhou stranu, ten bazén a zázemí za to stojí… jsou levnější kurzy třeba v bystřici, ale tam není ta správná hygiena a teplota vody je cca 27 což je pro mimina málo, brzy je jim zima.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super dotaz taky bych to chtela vedet,hlavne od jakeho veku se tam chodi a kolik to stoji a v jakych to je hodinach? Jsme z tesina tak jestli se to vyplati ta cesta.. ![]()
Nevim jestli to je zbytecne, myslim ze jakakoliv aktivita s detmi zbytecna neni,ted jen otazka tech financi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stojí to cca 3200 na 18 lekcí což je na dva měsíce, plave se 2× týdně, většinou dopoledne a hodinu a dny určí oni, je tam hodně skupin co se střídá. Může se chodit od 6 týdnů na plavání ve vanně - kde je jen miminko a nebo pak od 3 měsíců rovnou do bazénu ve skupině.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Blbě jsem to napsala, myslela jsem zbytečné v tom ohledu, že za ty peníze bych mu mohla nabídnout něco jiného co mu víc dá. Kamarádka mi říkala, že za ten první kurz 12 lekci, se tam prakticky nic neděje, jen se miminka polívá vodou. Chtěla bych to vyzkoušet, malý má 8m a vodu zbožňuje. A nevíte, jak je to s tím videem? Natáčí se to ještě ke konci kurzu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Video tam natáčejí docela pravidelně… ale ta cena
je to za pár minut cca 5 asi 1000 ![]()
Jako je to dobrá zkušenost to jo, ale je fakt dobré zvážit jak moc to zatíží váš rozpočet…
Jinak v Těšíně je mateřské centrum Šťastné srdce a tam je hodně dopoledních aktivit pro děti od 6 týdnů po 6 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fiiiha, tak ta cena je opravdu šílena
Na ten Těšín se zkusím podívám, každopádně děkuji za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky dekuji za info, maly ma zitra 5 tydnu tak snad zacneme neco delat:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plavání Třinec
Ahoj, je tu někdo, kdo na plavání kojenců v Třinci aktuálně chodí, nebo to má v plánu? Popř. není v okolí nějaká levnější varianta plavání kojenců, které by odpovídalo požadavkům pro miminka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit