Hastrmánci - Brno Modřice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hastrmánci - Brno Modřice
Ahoj chtěla bych se zeptat zda někdo nechodil, nebo se chystá, právě sem na plavání s miminkem. Budu ráda za každou zkušenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My jsme zacali chodit plavat do zabicek na Vinicni. A je to super. S hastrmanky nemam zkusenost,ale plavani je pro myho malyho uzasny zazitek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme tohle právě nejblíž a nevypadá to zle, tak jsem chtěla vědět, jestli tady nemá i někdo osobní zkušenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já bych chtěla taky chodit do modřic. Pavur, chodíte tam teda..??Jaké to tam je..?? máme to taky nejblíž.
- Citovat
- Upravit
Ale jo, chodi tam spousta lidicek
Neni to tam spatny, jen by mohli obcas mit teplejsi vodu, ty drobatka se az tak nezahreji. Horsi z tohoto pohledu to bylo v zime pri tech velkych mrazech. Jinak pani ucitelky jsou super, detem se to libi.
- Citovat
- Upravit
My to tam odchodily loni o prázdninách a letos od března. Voda byla parádně teplá, 29 stupňů je fajn..a kor po té studené sprše
učitelky jsou super, jen ten jejich náhradový systém..:( přišly jsme o 2 lekce, malá měla dlahu…škoda no..ale jinak fajn. čisto, příjemno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, obnovuji diskuzi. Chci s dcerou (9 měsíců) chodit plavat do Modřic. Podělíte se prosím o zkušenosti? Byly jste spokojené? Je to pro nás nejblíž. Ráda si poslechnu zkušenosti, dobré i špatné. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Take se tam chystam s malym (ma 6 mesicu). Pokud ma nekdo zkusenost s Hastrmankem, napiste nam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodíme už od 6 měsíce, teď je nám 9, takže už to máme ozkoušené
Co by jste rády věděli?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah Super, ty tam chodis… Na strankach jsem moc info nenasla… tak treba me by zajimalo, po kolika lidech tam delaji skupinky, zda cena kurzu napr. na 10 lekci je pro 1 dosp. osobu a dite nebo muze prijit plavat i 2. dosp. osoba (treba tatinek)? Nebo zda si to musi doplacet zvlast…
Pisi tam ze je 30 min plavani a 30 min wellness - jak to vse probiha?
Ma voda opravdu 30-32st?
Kdyz je dite nemocne a nemuze do plavani, vraci penize nebo nabizi nahradu?
Jake plavky musi mit dite? A jak je to s plinkami do vody?
Kdyby me jeste neco napadlo, napisu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikeska82 Tak to vezmem postupně a snad na nic nezapomenu:-)
- skupinky jsou tak 6-9, jednou se nám stalo i 10,ale to byla výjimka
- je to počítáno na jednoho dospělého a jedno dítě - pokud by jste chtěli tam být oba celou dobu (v bazénu i ve vířivce)s mimi, připlácí se na místě 60kč na lekci - my to dělali tak, že např. v bazénu byla malá s tatínkem a do vířivky jsem s ní šla já (to se bere jako normál 1+1) a i chvilku jsme byli v bazénu ve třech (to nám říkala slečna že to nevadí, jde spíš o tu vířivku).
- je to opravdu 30+30…záleží jak dlouho v té vířivce ale vydržíte, u nás je to tak 30+15
- je to speciálně pro ně teplejší, takže teplota odpovídá…je tam příjemně teplo i ve sprchách a v šatně po koupání je občas opravdu vedro

- s tím omlouváním je to blbé - my chodíme v sobotu, takže omlouvat lze nejpozději do pátku odpoledne a nahradit si to nelze v sobotu, ale musí se v týdnu. Myslím úterý nebo čtvrtek…peníze se nevrací
- stačí ty jednorázové pleny do vody - my už chodíme celkem dlouho, tak jsme se rozhodli koupit malé, takové ty nízké neoprenové plavečky (ty prodávají přímo tam za cca 320,–Kč)
Jinak jsme moc spokojeni, „cvičitelka“ se jim věnuje, pamatuje si je jménem
zázemí je fajn (jsou tam zamykatelné skříňky, fény, ohrádky pro mimi, sprchy, wc i mikrovlnka pro ohřátí příkrmů) a počítá se i s návštěvami jako babička a děda, když se přijdou podívat ![]()
Kdyby tě ještě něco napadlo, klidně se ptej
K.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah jejda, dekuji za super info!!!
Koupili jsme nedavno malemu plavaci overalek (kratke nohavicky, kratky rukavek), myslis, ze ho bude moc mit?
Jeste me napadly otazky - myslis, ze by mi Hastrmanek rozepsal doklad o zaplaceni kurzu na 4 osoby? Je to skrz VZP proplaceni… Nemas s tim zkusenost? VZP prispiva 500 Kc/os. Jak tam zacinaji kurzy? Kazdy zacatek mesice? Nebo jak to delaji? Kdyz se prihlasime, tak pak si musime vybrat den, v ktery budeme chtit chodit a vzdy tak budeme muset chodit? Treba budu chtit chodit v sobotu, pak na vikend pojedeme pryc, tak budu chtit jit v tydnu - umozni mi to?
Je potreba neco dokupovat, co tam budeme potrebovat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikeska82 S těmi doklady zkušenosti nemám, ale snad to půjde
u těch plaveček jde o to, že to musí mít tak uplé, aby mu „bobík“ nemohl propadnout, tak záleží, jak těsné to mají u nožiček - je to neoprénové? nebo jen z té tkaniny na plavky? Ty začátky jsou různé, záleží, kdy se přihlásíte. I v naší skupince jsou občas nové dětičky. Jinak je to tak, že kam se přihlásíš do skupiny tam chodíš - ale to nahrazování za víkend je vždy v týdnu. Ale pokud už by jsi třeba nemohla nikdy přijít v určitý čas, tak si myslím, že ti to změní…ale kvůli jednorázové akci spíš ne. Úplně stačí plavky/pleny pro mimi a tebe a osušky
jinak vše, hračky atd tam mají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah je to normalni tkanina ten overalek - ja prave myslela, ze mu dam plenku do vody a na to ten overalek - tak se to nedela?
A nebo dostane jen tu plenku no… overalek mu nechame do Laa ci Aqualandu ![]()
To je dobre, ze se nemusi uz nic dokupovat - aspon neco… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit