Plavání miminek Praha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plavání miminek Praha
Ahoj maminky, rozhodla jsem se začít s miminkem chodit na plavání. Můžete mi poradit nějaké dobré plavání Praha 4, Praha 10 nebo okolí (Říčany apod.). A také by mě zajímala i cena, protože některé kurzy jsou tedy dost drahé… Děkuji předem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem teď přihlásila miminka na plavání na Smíchově. Mají tam slanou vodu, bazén určený výhradně pro plavání miminek a teplotu vody 31-32 stupňů ![]()
Kamarádka chodí plavat na Prahu 4 na Pankrác do Panoramy a je tam moc spokojená.
- Citovat
- Upravit
ahoj, ja som chodila s malym plavat do benic, kenny klub. cenu si uz nepamatam, bolo to pred 2 rokmi. ale spokojna som bola velmi.
v ricanoch je nejaky klub, neviem nazov, hned na zaciatku rican (od prahy), este pred lidlom. tam chodila jedna pani, ktoru som sem tam stretla a chvalila si to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
doporučuju skokánka v dolních břežanech nebo klub vodních dětí, který se otvírá od září v jesenici u prahy. Ten bude asi levnější. Chodíme do toho prvního, ještě nikdy syn nic nechytl, chodíme tam dva roky. Možno nahrazovat hodiny i dopředu i pozadu, ale nutno vyčerpat do konce kurzu. Administrace pod heslem po internetu, takže v klidu večer
. Je tam herna, ohřejou jídlo v MW, co si přinesete. Můžu doporučit.
- Citovat
- Upravit
Pozor na baby club Plaváček!
Pozor na baby club Plaváček!!! Při srovnání se zkušeností s řadou dalších kursů plavání pro děti jsou kursy Plaváčku JEDNOZNAČNĚ NEJHORŠÍ, až odstrašující. Naše výuka probíhala takto:
- deklarovaným cílem první hodiny byl „první ponor“. Z mého pohledu poněkud šílenost pro 6měsíční děti, které jsou v bazénu poprvé v životě,
- brzy po úvodu začala lektorka děti skutečně nuceně potápět,
- naprostá většina dětí kursu nesla tento přístup velmi špatně (brečely, byly v šoku), lektorka na to nedokázala nijak reagovat,
- v podstatě nic jiného než potápění dětí na programu první hodiny nebylo.
Po takovéto první hodině jsme se vcelku pochopitelně z kursu odhlásili. Na rozdíl od ostatních škol, které obvykle nabízejí první hodinu zdarma „na odzkoušení“, Plaváček požaduje peníze předem. Při stornování kursu vám pak z částky strhnou
- 20 % storno poplatek (při ceně kursu cca 4 800,– Kč jde o 960,– Kč!)
- úhradu navštívených hodin, tj. v našem případě i té první hodiny, se kterou jsme byli nespokojeni (370,– Kč)
Za zkušební první hodinu tak v podstatě Plaváčku zaplatíte NENÁVRATNĚ VÍCE NEŽ 1 300,– Kč!!!
Po celém zážitku z plavání a DALŠÍM zážitku při pokusu o dohodu (…neúspěšném, trvali na svém…) už jsem se nedivil, proč je na stránkách Plaváčku odkaz na neméně šílené kursy létání miminek…
Pokud uvažujete nad přihláškou do Plaváčku, doporučuji zvážit výše zmíněné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my s Kubíčkem nakonec chodíme do Jesenice do Klubu vodních dětí a po třech lekcích zatím velká spokojenost. Potápění jsme začali ve třetí lekci a všechny mimi úplně v pohodě, žádné naplakalo. ![]()
Jinak prostředí krásné, všechno nové, bazém super teplý se slanou vodou, kavárna se super kafíčkem. Takže já mohu doporučit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alice - kolik vás je v kroužku? My právě se o tom dozvěděli po té, co jsme zaplatili plavčo v břežanech. Tak o tom přěmýslím dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsme v malém bazénku a jsme tam čtyři. Já jsem zatím fakt spokojená. I s cenou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, my bychom museli chodit už do velkého, máme 2,5roku a mám pocit, že mi říkali něco o 8, že tam bude. Když je náš kurz plný a je nás tam 6, tak si syn už méně zaskáče, než na něj přijde řada - prostě je to pak už znát víc lidí. Tak uvidím, jak se to vyvrbí do ledna. Ale díky za typ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plavání
Tak to mi řekněte Club vodních dětí v Jesenici funguje? Paní Hladíková v mých očí je lhářka, která poškozuje děti co chodili po hotelu Praha a mě do dneška dluží 1750 Kč.Všude budu psát o ní jen to nejhorší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano funguje a dle mého funguje dobře. Já jsem velmi spokojená. A paní Hladíková je velice ochotná, na cokoli se jí zeptám, vždy mi rychle a ochotně odpoví a vše vysvětlí, vyjde mi vstříct. Takže já jsem opravdu spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MODRÝ TYGŘÍK
Já jsem nadšená z plavání v Modrém tygříku. Prošla jsem několik klubů díky stěhování, ale co jsem našla tady - jsem naprosto unešená. Vysvětlí tu všechno co a proč děláme, konečně jsem pochopila, o čem to plavání je!!! Přístup lektorky Marty Frydrychové nebo recepční Veroniky - ke každému dítěti jsou vstřícné a ochotné, Marta dokáže motivovat každé dítě. Plavu se svými dětmi už 5 let, ale tady jsem opravdu nadšená. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovujem diskusiu.:-)
Doporucite nejaky klub?
Praha 6,5,zapad..
Alebo i ine casti.:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
www.juklik.cz Chodíme tam už od 6 měsíců do 2,5 roku (má teď).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit