Plavací vesta pro roční dítě

1580
25.7.11 11:17

plavací vesta pro roční d

Dobrý den,

prosím poraďte jakou plavací vestu pro roční dítě??

Hlavně bezpečnou a finančně dostupnou.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
25.7.11 11:28

Plavací vestu bych nedávala, pouze jako záchranu na loď, tam jo. Na plavání spíš rukávky a pás z pěnových hranolů. A nejvíc se nám osvědčil spojený větší a menší kruh a uvnitř s „kaťaty“ aby dítko nevypadlo. Tam nepotřebuje malá už nic jiného. Stál asi 160kč v dětském obchodě.

tady jsou nejmenší rukávky, prý dělají jen Ferdu.
 http://vodni-hracky.heureka.cz/…rda-18x17cm/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
25.7.11 11:34

děkuji za radu :-)
my totiž chodíme na kurzy plavání a tam nám paní říkala že nejbezpečnější je ta vesta.Jenže mě přijde, že se tam prckovi nemusí líbit jak v tom bude upnutý.
Myslíte, že rukávky jsou bezpečné???
Jedeme totiž za 14 dní na dovolenou :-?
Stejně ho nenechám koupat aniž bych s ním nebyla ve vodě tak snad by ty rukávky stačily :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.7.11 11:37

no samozřejmě ho ale nenecháš jen tak bez držení plavat nebo jo??
My máme plavkovestu a nemůžu si jí vynachválit :)

• Citovat
  • Upravit
1580
25.7.11 11:39

ne bez držení ho nenechám plavat a kde se dá sehnat??? ta plavkovesta??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.7.11 11:42

http://www.direto.cz/…em/16311566/ my jsme měli (a ještě máme) tohle, stačí jen jistit na půl ruky, aby se náhodou dítko nepřeklopilo (ale naše má podvodní sebevražedné sklony).

Rukávky pro roční dítě nevím, na takové to běžné koupání ai ne, stejně bys ho musela docela dost jistit.
Možná rukávky a malý kruh (díky těm rukávkům nepropadne), ale mi zas přijde lepší ten se sedátkem z odkazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
25.7.11 11:45

mmch kruh se „sedatkem“ je jedna z nejnebezpecnejsich veci - kdyz se ditko prevrhne , tak nema sanci se z toho dostat i kdyz se snazi dosta instinktivne na hladinu a stat se to muze snadno, letos na dovce z toho takovyho prcka lovili v bazenu taky nejaky rodice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
25.7.11 11:49

mmch kruh se „sedatkem“ je jedna z nejnebezpecnejsich veci - kdyz se ditko prevrhne , tak nema sanci se z toho dostat i kdyz se snazi dosta instinktivne na hladinu a stat se to muze snadno, letos na dovce z toho takovyho prcka lovili v bazenu taky nejaky rodice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
25.7.11 11:53

To je fakt to jsme si na kurzu plavání zkoušeli a moc se mi to nezamlouvalo.Ten pás s těma rukávkama je zatím nejpřijatelnější.A kde se dá koupit ten pás a je to taky nějak velikostně rozlišené??? nebo se to dá nastavit kolem pasu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
25.7.11 11:57

maji ho hodne v obchodech na netu ale ja ho koupila primo v bazenu u nas, urcite se nastavit da, pasek si nastavis tou karabinou na delku jakou potrebujes..
meli asi 3 druhy , my tenhle mame uz treti leto, stoji okolo 150 az 200Kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
25.7.11 11:58

Pro roční dítě nic nebo maximálně pásek (pokud je na něj zvyklé z kurzu). A kyblík s lopatkou, míček a kelímek nebo konvičku. V dětském brouzdališti se bude batolit samo (s pomůckama méně obratně tudíž s menším nadšením), v jakékoli hlubší vodě (více než 50 cm) nepřipadá v úvahu nic jiného než spolupráce (držení) dospělého. Kruh se sedátkem není špatné zpestření, komu se v něm dítě otočí a nedokáže ho vyprostit ten by si měl vodní hrátky zcela odpustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
25.7.11 12:08

Taky pouzivame penovy pas a rukavky,je to podle me nejlepsi,a nekde jsem cetla,ze vesta neni moc dobra,ze vice brani v pohybu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
25.7.11 12:51

Souhlasím s BaraF - na hraní ve vodě s ročním dítetem NIC. Maximálně pásek. Rukávky jsou objemné, nebude se moct hýbat.
Vestu bych dala maximálně do lodi. Vysloveně jako záchranný prostředek. Na roční dítě ale obtížně sehnatelná. My sháněli na dvouletého a bývají až od 15ti-18ti kil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
25.7.11 13:12

My používáme od 10 měsíců Swimtrainer a nemůžeme si ho vynachválit :palec: I letos v moři, když nebyly vlny, byl super, malý si v něm krásně sám plave :-)

http://cz.swimtrainer.de/…mtrainer-red

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
25.7.11 13:16
beruska2× píše:
mmch kruh se „sedatkem“ je jedna z nejnebezpecnejsich veci - kdyz se ditko prevrhne , tak nema sanci se z toho dostat i kdyz se snazi dosta instinktivne na hladinu a stat se to muze snadno, letos na dovce z toho takovyho prcka lovili v bazenu taky nejaky rodice :roll:

Tak on taky kruh není plovací pomůcka, ale hračka do vody, a vsadím se, že na každém je upozornění, že se smí používat pouze pod dohledem dospělé osoby. Takže pokud v tom někdo nechá dítě o samotě v bazénu a to se pak začne topit, tak to pak není o nebezpečnosti výrobku, ale o nezodpovědnosti rodičů.

Já mám pro syna pěnovou rybičku kolem pasu, ale věčně od ní má sedřené ruce, takže letos jsem mu koupila starý dobrý nafukovací kruh, ovšem je nám k ničemu, páč Robíno se letos odmítá koupat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí