Plavání kojenců - Palkovice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
plavání kojenců- palkovice
.
Příspěvek upraven 24.01.17 v 09:24
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahojky, nezlob se, k tomu Ti nic nenapíši, ale zaujalo mě tvé bydliště - Palkovice u Frýdku-Místku?
odtud pochází můj taťka a ještě v Palkovivích stále máme rodinu. Usadili jsme se v ZÁPADNÍCH ČECHÁCH.
Tak do Palkovic zdar! ![]()
chystáme se někdy za příbuznými do Palkovic, až ta naše cácorka bude malinko větší (zatím 7 měsíců).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bazén
Tak do Palkovic jedině s autem jinak to nemá smysl. Chodíme tam od narození tj.od půl roku. Zatím jsme spokojení. Po plavání je k dispozici herna kde je možnost dát dítěti najíst ohřáte jidlo majitelem u baru a aklimatizovat se ven. Pokud se dodržují striktní pravidla není problém. Omluvené lekce se nepřevádějí
, ale dají se vybrat vždy ještě jednou v týdnu tzv. náhradní hodinou.
Jinak voda luxusní!!!!! Žádná kosa ani v místnostech.
S pozdravem Patricie
- Citovat
- Upravit
@neli23 Ahojky ja jsem z Palkovic, sice jsem tam jeste s malou nebyla(2.mesice) ale taky se chystame..Muzu jen napsat, ze mamka tam chodi cvicit 1× tydne a voda i vzduch super, obsluha bazenu taky, milá paní..tADY ODKAZ:) http://www.bazen-palkovice.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neli23 Ahojky ja jsem z Palkovic, sice jsem tam jeste s malou nebyla(2.mesice) ale taky se chystame..Muzu jen napsat, ze mamka tam chodi cvicit 1× tydne a voda i vzduch super, obsluha bazenu taky, milá paní..tADY ODKAZ:) http://www.bazen-palkovice.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bazén Palkovice - plavání s 6měsíčním miminkem SKVĚLÉ!!!
Bazén v Palkovicích můžu jen doporučit - chodím tam od května 2015 a jsem moc spokojená. Lekce stojí 1400,– Kč/10 lekcí a když jste zrovna nemocní, tak není žádný problém si hodiny nahradit jindy. Skvělý je i personál (jsou to starší manželé a jsou vstřícní a milí). Co je ale největší luxus, je to teploučko (největší horko je v místnosti, kde je bazén a krásně teplo je i v ostatních místnostech). Mohu porovnat s bazénem ve Frýdlantu n. O., kam jsem chodila s první dcerou a tam byla opravdu zima (stejně tak i na jiných bazénech). Může s Vámi přijet třeba i babička, tatínek nebo starší sourozenec a dát si během lekce kafíčko a přitom na Vás bude koukat přes okno
Prostě, za mně paráda a budeme určitě pokračovat i na podzim
Klára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdeseni
Chtela jsem se zeptat, jestli ma z Palkovic nekdo podobnou zkusenost?
Zacali jsme na plavani chodit nedavno a pani instruktorka mi prijde velice neprofesionalni! Maminky doslova drbe, ze maji uklizet pomucky, ze maji holcicky spatne plavky. Pokud nekdo hned nedela, co ma, prevraci oci v sloup a zbytecne lame u novacku veci pres koleno: „musi mit misany“!
Drive jsne chodili do Kennyho a s nicim takovym jsme se nesetkali.
Stalo se Vam to take, nebo je to jen muj dojem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stejná zkušenost
@Kvicalaa
Nejste sama, kdo si toho všimnul. Mám s paní instruktorkou stejnou zkušenost, a nejenom já, ale i manžel, když šel na lekci místo mě, nebo i známé, které tam také chodily. Na to, že dělá s malými dětmi, tak je náladová, když dítě potřebuje čas nebo je pomalejší, tak má ponižující prupovídky, vyloženě se po vás vozí a empatie žádná (málokdy jsem s ní zažila světlé chvilky). Ani jsme nedochodili předplacené lekce. Naopak její manžel je strašně fajn, milý a neustále usměvavý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit