Plavání miminek Plzeň Slovany - září 2011
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plavání miminek Plzeň Slovany-září 2011
Ahojky…
najde se tu někdo kdo se chystá od září na plavání na Slovany? Kurz 6-9 měsíců…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,já jsem přihlášená s malou na plavání na lochotín,ale mají tam narváno,tak ani nevím kdy na nás dojde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky, já se s kamarádkou chystám na plavání s miminkem až našem holkám bude rok, tedy od prosince.
pa,ji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hostbeat a na Lochotíně taky něco je? Já vim ještě, že je na Borech…tady na Slovanech už je taky plno, musela jsem se přihlásit hned jak dali nový plán…
Jitko a to budete chodit taky na kurzy nebo samostatně? A už víte kam? Já chci chodit potom i dál, když se to bude malýmu líbit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady máš odkaz na tan locháč tak koukni http://www.bazenlochotin.zcu.cz/index.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chodily bysme na kurz ![]()
ale jak se vidím při koupání malé, tak asi bude spíše chodit s tatínkem, se mnou by si toho moc neužila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak koukám, že se tu nikdo jiný neobjevil
to je škoda…už se to blíží a já se těšim
snad bude mít takovou radost i malej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A chodili jste i od toho půl roka? Byla jsi tam spokojená? Já snad nenajdu nikoho kdo tam začne chodit stejně jako my…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodila jsem s malou od 9 měsíců (je lednová, takže to dřív nešlo) a ano jsem spokojená, jenom to zázemí stojí za prd, v šatnách je vedro na padnutí a nakrmit prcka musíš potom úřed šatnama, měla se dělat nový dětský bazén, ale nejsou peníze, jak jinak. Už máme zaplacený třetí kurz, takže nám se tam líbí
Navíc to není drahý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klaaras píše:
Ahojky…najde se tu někdo kdo se chystá od září na plavání na Slovany? Kurz 6-9 měsíců…
Ahojky, já se tam chystám s malým. V září nám bude 8.měsíců. A jaký den jdete ve čtvrtek nebo v patek? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéé to je škoda my jsme nahlášený na pátek
Jsem zvědavá jak se to prckovi bude líbit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to je fakt škoda
Já když jsem to objednávala, tak pátek ještě nebyl…zařadili ho pro velký zájem až později…Já doufá, že se to našemu malýmu bude líbit, aspoň bude trošku změna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit