Co na plavání pro 7-mi měsíčního kojence?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co na plavání pro 7-mi měsíčního kojence?
Sháním „něco“, v čem může jít náš drobek v 7-mi měsících do bazénu…? Holky poraďte. Jestli pás, vesta, rukávky - vůbec nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mitoputi píše:
Sháním „něco“, v čem může jít náš drobek v 7-mi měsících do bazénu…? Holky poraďte. Jestli pás, vesta, rukávky - vůbec nevím
Na plavani mame tohle http://www.huradovody.cz/plovak-ryba/
- Citovat
- Upravit
pro vikiho mám plavací kruh s křížem. do kterého ho posadím. jinak na miminkovské plavání se chodí bez pomůcek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
naší malé (9M) beru do bazénu taky tu rybičku, je na ní zvyklá z plaváníčka pro mimi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud chodíš do kurzu, tak ti pomůcky dají, chodíš jen s plavkama
. Doporučuji Imse Vimse. Jinak kruh s dírama na nohy, to je asi všechno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé, můžu narušit diskuzi
Mě by zajímaly plavky…Jaké máte pro mimča? Mám 3,5 měsíčního syna a kdybych s ním někdy šla na bazén…Teď s ním nikam nepůjdu, ale třeba pro to 7mi měsíční mimčo?
Díky za info, aspoň pak budu vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plaveme s tím, co nám doporučili v plaveckých kurzech - čili s rukávky a pásem. Do kruhu nejdu, jako jednorázovka - občasné koupání - to je určitě fajn, ale jinak mi nepřijde moc bezpečný a pro naučení dítěte pohybovat se ve vodě a držet rovnováhu je kruh o ničem.
Plavací jednorázové kalhotky se dají normálně koupit v supermarketech, drogerkách atd. jsou to vlastně nepromokavé plenečky. Značek je víc, stejně tak se liší i cenově. Po plavču se normálně vyhodí jako plenka. Pro mrně, které ještě nechodí na nočník, je to určitě nejpohodlnější a nejrychlejší varianta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, my chodíme na kurz, takže by se nám jednorázovky prodražily, navíc se částečně nasakují a vidím ostatní mamči, jak pomalu přechází na plavky.
My máme tyto https://www.emimino.cz/…imse-plavky/ , jsou dle kg a nemůžu si ztěžovat. Koupila jsem na základě mimirecenzí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
na našem miminkovském plavání nepovolují plavací plínky, ale musí být plavky. a jinak pokud mám info, tak klasické kryté bazény a akvaparky povolují mimča až do 1 roku… je potřeba si to prověřit než někam vyrazíte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč až od roku? Nevíte?
Moje mimčo nezadrží nic asi stejně jako roční mimčo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju za info, ta rybička se mi líbí
Na plavací kurzy nechodíme, máme právě bazén doma… I když ty kurzy asi mají něco do sebe a chodit bychom měli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kamak píše:
A proč až od roku? Nevíte?Moje mimčo nezadrží nic asi stejně jako roční mimčo
nevím jistě, ale odhaduju, že od roku jsou už jiné požadavky na kvalitu vody v bazénu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nozu píše:kamak píše:nevím jistě, ale odhaduju, že od roku jsou už jiné požadavky na kvalitu vody v bazénu.
A proč až od roku? Nevíte?Moje mimčo nezadrží nic asi stejně jako roční mimčo
Aha, to je možné
Zatím jsem o tom neslyšela, tak se zkusím poptat. Ale stejně malého zatím nikam tahat nebudu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
na vše, co vás zajímá, se také ptejte odbornice v Poradně plavání kojenců a dětí, ráda Vám poradí.
Přeji pěkný den ![]()
adminka Eliška
- načítám...
- Citovat
- Zmínit