Plavky pro syna
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
plavky pro syna
Zdravím všechny maminky a obracím se na vás s prosbou. Od záží budu chodit se synem plavat. V září mu bude 8 měsíců a vůbec nevím jaké mu mám pořídit plavky. Můžete mi prosím poradit, jaké plavky se vám osvědčily, abych pořídila dobře. Moc děkuji za každou reakci a přeji všem krásný den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já mám tyhle http://www.kamilka.cz/index.php?… a spokojenost, používám je cca od 4 měsíců a zatím máme stále vel. M (teď má 9 měsíců).
Akorát se trochu hůř nasazují, ale zase krásně drží a už se pod ně nepoužívá plínka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
do bazenu jsme nosili plinky do vody, myslim ze v tomhle veku jsou plavky zbytecny, je to na chvilicku, ty jsem kupovala az na dovcu ve 2 letech…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já nosila nejdriv na plavco pliny a pak jsem koupila obyc plavky v tescu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
beruska2× píše:
do bazenu jsme nosili plinky do vody, myslim ze v tomhle veku jsou plavky zbytecny, je to na chvilicku, ty jsem kupovala az na dovcu ve 2 letech…
Mě zas přišlo zbytečný kupovat plínky do vody na jedno použití, plavečky byly jednorázová investice a ještě se v tom mimču lépe pohybuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spíš se poptej, jak to u vás v bazénu chodí. U nás je to tak, že dokud má dítě pleny, MUSÍ nosit jednorázové pleny do vody, pak už může plavky.
Jinak moje děti jako miminka plavaly v plavkách ImseVimse a spokojenost veliká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se osvědčily plavky BcKenny, kupujeme je od 2měsíců do teď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My měli plavečky z Tesca. Měly vnitřní díl s gumičkama kolem nohy. A vydržely asi dva roky. Takže zbytečná investice to nebyla. stály kolem 150kč. I bych řekla, že teď budou mít všude na plavky slevu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zjisti si, jak to u vás na plavání chodí. Někde vyžadují plínku, někde musí být plavky, někde je to jedno.
U nás jsou nutné obyčejné plavky/kalhotky, na Plaváčku přímo prodávají za cca 100,–, žádné speciální vrstvy, důraz je kladen jen na gumičky kolem nožek.
Známé holčika měla v plavkách jakousi speciální vrstvu, která jako neprosutila moč, bohužel nepropustila ani vodu z bazénu ven, takže holčička co chvíli „nadávala“ na břehu bazénu, ať jí plavky maminka vylije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.Tenhle typ plavek nám nabízeli ke koupi přímo na kurzu. http://www.hyperzbozi.cz/…avky%20beco/
Jo a má je syn na sobě v profilové fotce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky chodím na plavčo a máme imsevimse - třeba tady: http://www.brouczech.cz/…e-vzory.html?…
Prcek má teď 7 měsíců a 7 kilo - máme eska a ještě nám budou minimálně 3 měsíce. kamarádka má devítikilového a má velikost M a taky jim bude ještě dlouho - když už nebudou jde dobře prodat dál. Nemají vnitřní savou vrstvu, takže nestahují dítko vahou
a mají patentky na boku, dobře se nasazují.
Já nemám moc ráda věci na jedno použití, myslim, že používat plínu 30 minut a pak vyhodit není nic moc ani ekonomicky ani ekologicky - jen můj názor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit