Plavání v Plzni
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
plavání v Plzni
Chtěla bych začít chodit s malym (18m) plavat.Prosím mohla by jste mi některá poradit nebo doporučit kam mam zajít? Moc se tu v Plzni ještě nevyznám. Děkuji za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vím o plavání pro děti v bazénu na Slovanech a na Lochotíně. Určitě najdeš na netu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jojo to jsem našla a le kurzy pouze do června. asi budu muset zajít osobně se podívat a vše zjistit.Nejsem přímo z Plzně tak jsem myslela jestli některá mamina nebude taky začínat na podzim s plaváním do 2let. ale děkuji za tip
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Psala jsi, že chceš poradit nebo doporučit, tak já to pochopila tak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,nechci tě strašit,ale na kurzy jsou dlouhodobé rezervace,je možné,že od září už nebude volno ![]()
chodili jsme sem:
http://bazenlochotin.zcu.cz/
zavolej tam,a zeptej se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my od září budem chodit na Slovany, ale 6-9 měsíců, koukala jsem a pro tebe by měli ještě jeden volný termín, tak zkus mrknout, dole si otevři KursyMB podle věku dětí ![]()
http://bazenslovany.webnode.cz/…la-rosnicka/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klaaras píše:
Ahoj,
my od září budem chodit na Slovany, ale 6-9 měsíců, koukala jsem a pro tebe by měli ještě jeden volný termín, tak zkus mrknout, dole si otevři KursyMB podle věku dětí
http://bazenslovany.webnode.cz/…la-rosnicka/
hmmmmm
tak jsem to omrkla a mají plno.tedy na těch slovanech. Na lochotín zavolam. nedělam si naděje že by jsme stihli ten podzimní kurz ale alespon kdyby jsme se vešli tředa ten zimní ale to už budeme 2roky a výš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klaaras tak jsem tam koukla ještě jednou a v jedné kolonce maj volno.je mi jedno jakej den a v kolik hodin. tak tam zítra asi rychle cinknu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napsaly jsme to současně…
no jasný, jestli ti nevadí čas a den, tak si to zarezervuj co nejdřív…já to rezervovala mailem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli ještě nemáte plavací zkušenost, tak vás dají do menších. Teď se kursy platí, takže za pár dnů se určitě dost termínů uvolní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klaaras píše:
Napsaly jsme to současně…no jasný, jestli ti nevadí čas a den, tak si to zarezervuj co nejdřív…já to rezervovala mailem…
Tak na radu jsem zarezervovala hned emailem tak uvidim zda se mi ozvou. ![]()
Chtěla jsem začít dřív ale bohužel jsem měla po porodu v průběhu 14měsíců několik operací tak to nešlo.Tak nás snad vemou. Mockrát děkuji. Na těch stránkách jsem se moc neorientovala a to zařazení dle věku jsem úplně přehlídla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě se ti ozvou co nejdřív, já to rezervovala někdy dopoledne a hned během pár hodin se mi paní Vernerová ozvala. Myslim si, že vás určitě vezmou
Jen si dej pozor, abys to včas zaplatila, ale to jsi si asi přečetla na těch stránkách…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
koukala jsem že platba je do 10.8 tak se snad zítra ozve a pošle přihlášku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
On ten email slouží jako přihláška, paní ti jen potvrdí, že jste přihlášený…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit