Plavání v Plzni
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
tak to abych jí raději ještě zavolala..co jsem vyčetla je že při té platbě se uvádí jméno dítěte a označení kurzu. ještě mi ale neodepsala. tak nevim
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lady - my chodíme na Lochotín, plave se taky od září a je to tak, jak píšou holky, nicméně se vždy místo najde, po nějaké mamince, co nezaplatila, nebo nepřišla. Kamarádka dělá na hygieně, takže od ní vím, že Locháč má vodu OK, v předraženým Hobitu platí neustálé pokuty za špatnou vodu, o Slovanech nevím
, jak to tam je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jsem kopyto.musela jsem tu přihlášku poslat ještě jednou dopoledne.Včera jsem tam napsala jen jméno.Tak jsem to dopoledne upřesnila a zatim mi nepřišla žádná potvrzující sms.
No budu doufat že mi ještě napíše pí.Magda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uvidíš, když se ti do pondělí neozvou, tak bych tam asi zkusila zavolat a zeptala se co a jak, abys to stihla zaplatit. V nejhorším se s nima zkusíš domluvit, že to přijdeš zaplatit osobně, jsou tam myslim nějaký 2 termíny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jsem z toho nějaká nesvá.Uvidim jestli se do pondělí neozvou tak volam. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ještě poprosím o jednu radu. Kdo chodíte na Slovany jaké plavky volíte pro dítko? Maj napsáno že neni třeba žádných spec. plavek ani plenek tak nevim??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmm
, já teda chodím na Locháč…tam mají mamči buď plenky do vody, nebo plavky Immse Vimse. Já sama mám plavky, páč vzhledem k délce kurzu bych se za jednorázovky nedoplatila. KOukni do recenzí na plavky, jsou fakt super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ladynka1 píše:
ještě poprosím o jednu radu. Kdo chodíte na Slovany jaké plavky volíte pro dítko? Maj napsáno že neni třeba žádných spec. plavek ani plenek tak nevim???
Agi nosí plavky z Teska (mají gumičku kolem nožiček), na Slovanech nechtějí jednorázový.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ladynko no vidíš ![]()
Jinak ohledně plavek, já budu kupovat jednorázový…Co já vím, tak na Slovanech, ne že je nechtějí, ale nevyžadují je, dokonce je tam prý i po jednom prodávají…Četla jsem diskuzi a hodně mamči doporučují jednorázovky, že jsou i na hygienu lepší
fakt nevim, ale já koupim jednorázovky…samozřejmě každý na to má jiný názor…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ony dost nasakují, i když by něměly…dítko se v tom blbě hýbe. Nemyslím, že je rozdíl v hygieně. Dětská moč je neškodná do dvou let, tu jednorázovky ani plavky nechytí a hovínko chytí oboje stejně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem před rokem nastupovala, tak je nedoporučovali s tím, že dítě rychle cirkuluje a mnohem horší je jeden neumytý dospělí než deset vyčůraných dětí do bazénu
Za ty dva kurzy chodila s jednorázovkama jenom jedna mamina s chlapečkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak fakt myslíte, že jsou lepší normální plavečky? A s kterýma máte zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eva.B vy máte ty imse vimse plavky? Fakt jsou dobrý? U nás asi taky vyhrají. Nevíš, jestli se dají koupit někde v Plzni? Ještě se mi hodně líbí popolini, protože mají 2 řady druků, tak se dá dobře nastavit velikost, ale bohužel nemají nepropustnou vrstvu a mám obavy, že případnou nehodu by nechytily.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teď koukala na plavečky a zatím se mi nejvíc libí happy nappy, že to mají hezky i kolem nožiček, jen nevím,jestli se dají sehnat i v krámu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit