Koupání v bazénu - 5m?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
addonika
22.8.11 18:58

Koupani ?

Ahojky chtela jsem se zeptat od kolika let muze jit dite poprvy do bazenu? Jsou hrozny horka a chtela bych ji vzit nekam do detskeho bazenu,ale myslim si ze je na to jeste mala je nam 5mesicu.Nejaky zkusenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
22.8.11 19:08

Klíďo bych šla, kor jestli má ráda vodu. Já na tom nevidim nic špatnýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
22.8.11 19:08

jen běžte! v brouzdališti na koupalištích jsou i menší děti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.8.11 19:11

myslíš jako na veřejný koupaliště? Těžko říct, ale přijde mi na to ještě malá. Jeslti tam bude hodně lidí, tak se jí to možná nebude ani líbit. My jsme byli poprvé, když bylo sofince 10 měsíců a nic moc úspěch to teda nemělo. Měla takovej ten speciální kruh. Lidí jak much. Na chvilku jsme jí smočili a šli jsme domů.

Na druhou stranu se s dětma chodí v tomto věku plavat…

spíš bych se ale bála toho množství lidí. Potřebuješ i ty nějakej bezpečnej prostor, když tam s ní půjdeš. Možná bych zkusila dát jen vaničku na zahradu.

ale třeba ti někdo poradí líp, já už si ani moc nepamatuju, jak to bylo v pěti měsích, ale myslím, že s ní ani moc zábava nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
addonika
22.8.11 19:20

Tak to ona je na lidi zvykla mame hodne kamaradu takze toho se nebojim .. ale asi to risknu uvidime jsou moc paraky takze jestli zitra bude jako dneska tak uz se jde .. a co sebou? Plynku do vody a nejakej krem? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5230
22.8.11 19:21

Dost záleží na povaze dítěte. Náš malej má rád vodu i lidi, takže v pohodě na koupáku jsme byli a byl šťastnej a plus je, že pak krááásně spinká :dance: Ty sama nejlíp víš co se jí líbí. Ale já bych šla. Dá se tam strávit celej den, budete se cachtat a hrát si na dece, pak ti usne v kočáru a ty se můžeš opalovat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
22.8.11 19:22

plínu, krém faktor 50 (my teda měli takovej) jestli kojíš, tak asi nic, ale já i když jsem kojila, tak jsem dávala čaj ve vedrech. a hlavně do stínu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
addonika
22.8.11 19:23

Ok dekuju za rady zitra kdyz bude krasne tak vyrazime:)drzte na palce :-D

• Citovat
  • Upravit
5230
22.8.11 19:24

S sebou budeš potřebovat asi tohle : plínku do vody, nebo plavečky (na veřejný koupaliště, jinde to neni nutný), čepičku, opal. krém, ňáký hračky, kočárek, deku, plínkya pokud kojíš tak je to vše. (teda doufám :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.8.11 19:24

je fakt, že u nás to byl fakt extrém, milion tureckej rodin, hlava na hlavě a Sofinka na množství lidí taky není zvyklá…

ted chceme do tropical islandu, tak jsem na to taky zvědavá, ale už je společenštější a miluje písek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
addonika
22.8.11 19:27

Jj tam jsem byla a tam je to fakt perfektni .. taky se tesim az uz bude vic komunikovat a bude to vsechno veselejsi:)Tedkon zrovna nemuze spinkat je ji horko a furt se probouzi:(/

• Citovat
  • Upravit
24320
22.8.11 19:31

Jo a mrkni na dane stranky koupaliste kam pujdete nekde maji ze se tam deti do roka nemuzou koupat ani splinkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
22.8.11 19:31
kattkka píše:
Jo a mrkni na dane stranky koupaliste kam pujdete nekde maji ze se tam deti do roka nemuzou koupat ani splinkou.

jako fakt???? 8-o 8-o 8-o co to je za diskriminaci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
addonika
22.8.11 19:38

Jj to je pravda no mi bydlime na kladne a mam tetu na plavecaku ve Slanym a tam zrovna nemuzou , ale ma to duvod toho ze je tam moc chlorovana voda.

• Citovat
  • Upravit
24320
22.8.11 19:40
jadviga píše:
kattkka píše:
jako fakt???? 8-o 8-o 8-o co to je za diskriminaci :cert:

jadviga to jakoo fakt. A jak pise prispevek podemnou je mozne ze je to kvuli tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí