Koupání v bazénu - 5m?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
tak to jo, že kvůli chlóru, nebo si vzít sebou bazének a naplnit ze sprch ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ale na internetu to nepisou jestli muzes nebo nemuzes s malym ditetem .. tak ja nevim
- Citovat
- Upravit
a kam jsi chtěla? na Bažák? nebo ke sletišti - na Bažáku byly miminka, minulý týden, ale nevim, jestli i v bazénu
na dekách jo a měly sebou bazénky a jedna paní si brala korbu k bazénu, když šla s druhým dítětem do malýho bazénku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtela jsem jit na sletak no uvidime jak to vymyslim .. jako mame zahradu tak jedine na zahrade ale me uz s toho baraku hrabe a chtela jsem vypadnout ale uvidime uvidime
- Citovat
- Upravit
Určitě běžte, my jsme se včera s malým (6 měsíců) vrátili z termálů z Maďarska a byl nadšenej. Jen když jsme šli do teplých bazénů, nafoukli jsme mu člun a plul na něm, do těch děti nesmí. Jinak se koupal statečně
. Předtím už jsme byli 3× na koupališti v Rakousku a taky pohoda. Jen jsem po koupání osprchovala, nebo aspoň trochu opláchla a namazala olejem, aby mi to prďolu nevysušilo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vůbec to neřeš! Jestli ti bude doma řvát z vedra,nebo bude spokojené na koupáku,co zvolíš? My od 5 měs-přehrada,bazén doma na zahradě,veřejné koupaliště,krytý bazén…Akorát na sluníčku stiń. Atˇnení na přímém slunci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás v aquaparku taky děti do 1 roku nesmí,píšou že kvůli chloru,který u takto malých dětí způsobuje podráždění kůže a dýchacího ústrojí…a popravdě řečeno,já bych prcka do s prominutím prochcané vody plné lidí,plivanců,snoplů a kdoví čeho nedala…dostane se mu do pusinky,do oka,…vždyť i kojenecké plavání má docela přísné normy,do běžného bazénu od roka,do bazénků s menším množstvím chloru a častěji čištěnou vodou od 6 měsíců…jinak už se plave jen ve vaně…asi bych vzala sebou bazének a naplnila ho pitnou vodou nebo se chodila jen sprchovat s prckem v náručí,tak jsem to dělala právě minule,když jsem tam byla i se staršími dětmi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my chodíme na koupaliště normálně, malýmu se to moc líbí. Chodíme i na plavání kojenců, takže na vodu je zvyklej
klidně běžte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit