Plavání kojenců Přelouč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Qwentin
22.8.11 19:32

Plavání kojenců Přelouč

Ahoj, nevíte někdo o plavání miminek v Přelouči? Na internetu jsem nic nenašla. Díky :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
22.8.11 19:57

Vím jen o plavčení v Pardubkách, ale v Přelouči, to netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
22.8.11 21:27

O ničem takovým nevím, vždyť tady ani není kde :nevim: co vím, tak se jezdilo do PCE…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
22.8.11 22:00

Já jsem s malou chodila do Přelouče plavat cca před 2 lety, tak nevím, jestli to ještě funguje. Byl to bazén přímo v rodinném domě (ale pěkný, veliký i se zázemím - sprchy, převlíkárna, herna pro děti). Paní, která to provozuje se jmenuje myslím Ulmová, tel. číslo už nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
23.8.11 09:06

Ahoj Andrejko, jsem ze Břehů a taky přemýšlím, že na podzim začnu s malou chodit na plavání. :dance: V Přelouči asi nic není :think: , Pardubice předělávají :-( , tak už připadá v úvahu jen Chrudim a Lázně Bohdaneč?! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.8.11 09:07

V Pardubkách je ještě tohle http://www.plavaniumajaku.cz/cenik.html :wink: :wink: taky tam plánujeme s mimoškem chodit, až se narodí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
25.8.11 19:57

Lyrica - děkuji, myslím taky, že v Přelouči asi nic nebude :-? Jestli nic neseženu, půjdu taky do Pardubic.
Petik1 - a nevíš , kde to bylo? Naděje je sice chabá, ale třeba se zadaří :wink:
Natule - Chrudim je pro mě daleko a v Bohdanči plavou jen batolata od 3 let, ptala jsem se instruktorky: tady je odpověď:

Dobrý den, paní MArtínková, v Lázních Bohdaneč plaveme pouze s dětmi od 3 do 6 let. Mladší děti nemají přístup do bazénu povolen z důvodu nevyhovující technologie čištění vody. Mohu Vám nabídnout kurz plavání v Chrudimi, který se koná v sobotu a v neděli od 17.9., cena 12 lekcí je 2100,– Kč pro rodiče s dítětem. Pokud byste měla o kurz v Chrudimi zájem, pošlete mi prosím jméno dítěte a jeho datum narození. Přeji hezký den a těším se nashledanou. Zuzka - Plaváček

Dobrý den, přímo v Přelouči určitě malý bazének pro plavání miminek je, zkuste se poptat jiných maminek. Plavání je i v Pardubicích, také v malých bazéncích, plavecký areál je v rekonstrukci a začne se zde plavat až od příštího léta. Přeji Vám štěstí při hledání a hlavně hodně zdraví a radosti. Zuzka - Plaváček

Jinak jsem z Břehů taky, tak , jestli něco najdeš , dej vědět a můžeme chodit spolu :wink:

• Citovat
  • Upravit
55
26.8.11 10:33

Tak jsem našla kontakt: tel.: 777/813565,pí Ulmová, ul. Luční 1627, Přelouč (koukni na mapu), jmenuje se to Žabáček.

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
26.8.11 11:34

no výborně :potlesk: , děkuji moc! :-D

• Citovat
  • Upravit
12064
29.8.11 11:33

Ahoj holky, hledám reference k Žabáčkovi. Jaké to tam je? Máte někdo foto? Přemýšlím, kam budeme s naší malou chodit plavat. Pardubice, Chrudim, Čáslav, Přelouč mám zhruba stejně daleko a k Žabáčkovi v Přelouči jsem slyšela jen pozitiva, navíc mne zaujalo, že se jedná o plavání v rodinném domě a ne ve veřejném bazénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
29.8.11 17:54
Petik1 píše:
Tak jsem našla kontakt: tel.: 777/813565,pí Ulmová, ul. Luční 1627, Přelouč (koukni na mapu), jmenuje se to Žabáček.P.

No tak to je super :palec: ,žádné velké dojíždění, hned mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
29.8.11 19:57

natule: dnes jsem volala paní Ulmové - plavání je určeno pro děti od 6 měsíců, ale říkala, že je ochotna učit plavat děti doma ve vaně, tak si jí pozveme. Jde o to spíš miminko naučit zvyknout si na vodu. Jinak cena 1800,– za deset lekcí. Já s malým budu chodit až od ledna, kdy probíhá nový kurz.
Monika H: Paní Ulmová je po telefonu hodně příjemná a hodně vychází vstříc.

• Citovat
  • Upravit
12064
31.8.11 10:59

Děkuju za info. Paní Ulmové jsme se zatím nedovolala, tak to budu zkoušet dál :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
6.10.11 19:11
Monika H. píše:
Děkuju za info. Paní Ulmové jsme se zatím nedovolala, tak to budu zkoušet dál :wink: .

dá se jí dovolat, nebo stačí poslat sms :wink:

• Citovat
  • Upravit
Haannuullka
1.1.12 21:04

Dobrý den máte tušení kolik to stálo a kolik je lekcí? děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat