Plavání kojenců Přelouč
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Tak už se taky s prckem chystáme po prázdninách na plavčo, tak se chci zeptat, jestli nevíte, od kolika měsíců to v Přelouči je a kdo tam chodíte, tak jak se vám líbí, díky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se chystám s malou do Přelouče, slyšela jsem jen samou chválu:-)!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hejbalik nojo, ale koukám, že už jí je půl roku
Já právě netuším, od kolika měsíců to je
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, no, to nám bude až v říjnu
no, budu si to muset pořádně zjistit, díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevite nekdo jestli to jeste funguje? Nemuzu nic najit a pani nedostupna.. diky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby tady na to někdo narazil, tak stále to v Přelouči funguje. Jen je třeba se přihlásit hned při narození miminka mi se nahlásili až ted (3 měsíce) a budeme asi chvilku čekat, ale to vůbec nevadí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, plavání miminek v Přelouči stále funguje. Jen je potřeba se nahlásit co nejdříve po narození. já jsem se přihlásila když byl dceři měsíc a jdeme přesně v 6,5měs. Je to ul. Luční 1627, Přelouč, paní Ulmová.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím vás. jaké je plavání v přelouči, bazén, lektorka atd.? na netu nejsou bohužel žádné informace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, plavání je skvělé. Lektorky jsou 2 a opravdu skvělé, na dětičky jsou hodné a velmi příjemné. Ve skupině nás je max. 6 maminek s dětmi. Bazén hluboký 1,3m, dlouhý nevím (ale to je jedno, protože jsme jen v 1/3 bazénu). Jinak pokud se přihlásíte, tak vždy probíhá úvodní schůzka, ve které je vám vše vysvětleno a ukázáno. Já jsem na ní nebyla, ale paní lektorka mě ukázala vše v jiný den.
Klidně mi napište zprávu jestli chcete ještě něco vědět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1800,–za 10 lekcí