Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj mamky,
chtěla jsem se zeptat na plavání v Ostravě. Teď chodíme plavat do Atomu do Plaváčka, ale připadá mi to dost drahé. Byli jsme tam zatím asi sedmkrát a za tu dobu už se tam vystřídaly tři instruktorky. Je mi jasné, že nemoc si nikdo nevybírá, ale přesto bych se ráda informovala jestli některá nechodíte do Rybičky myslím, že je to na Vítkovickém stadiónu a jak jste tam spokojeni?
Děkuji
Andrea
Ajo ahojky ![]()
my chodíme plavat do Vítkovické nem.do Delfínka.Je to tam super,instruktorka fajn..zázemí už tolik ne ale cena za 10lekcí je 1000kč a pak každé další 950kč.
Když jste nemocní tak během zaplaceného kurzu si můžeš náhradu vybrat kdykoliv!
Přijď se podívat za námi do deníčku PSTM…Papa Gabka
Ahoj mám taky dotaz,
promiňte že sem lezu.
Ale které plavání by jste v Ostravě doporučili a od kdy se dá začít chodit? Ráda bych slyšela zkušenosti a pokud možno i ceny. ![]()
Ahoj IVO V,
plavání v Atomu je docela fajn, ale stojí to teď po zdražení 1600Kč. Je fakt, že je tam skvělé zázemí. Saunička, šatny, místnost na oblékání a krmení, hračky, ale jak jsem psala od září se tam vystřídaly už tři instruktorky teda aspoń v našem kurzu. Tak mi připadá, že pořád opakujeme neví co jsme dělali a nedělali. A voda je proti Vítkovicím studenější i když zase oni říkají, že je to lepší. Děti prý pak nebývají tak nemocné.
Tak přeju dobrou volbu:-)
Andrea
@Gabule páni, fakt? a kde jste sháněli plavecké plenky? já našla jen v decatlonu od 3měsíců… já myslela, že všude až od 6ti měsíců, plavání už teď by bylo super, jsme těsně po 6ti nedělce:) malý koupání zbožňuje
je v tom Delfínku teplá voda?