popraskané rtíky

5
1.12.05 22:28

popraskané rtíky

Zdravím všechny maminky,
chci se zeptat- mojí 11 měsíční dcerce začaly praskat rty (tou studenou zimou). Co s tím děláte? Čím mažete a jak? Malá mi otevírá pusinku a chce to sníst. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vvv
1364
1.12.05 22:45

Ahoj,
malého mažu už dva roky (třetí zimu) :wink: neparfémovanou vazelínou, používáme zn. Lander a je to úplně v pohodě, nemá popraskané rtíky ani vysušené tvářičky od větru a mrazu. V zimě je důležité se vyvarovat hydratačních krémů.
Ať se pusinka brzy zahojí přejí
Verča a Adámek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
1.12.05 23:16
:)

da se pouzivat
obycejna tycinka na rty s obsahem kakaoveho masla
http://www.weleda.cz/…specia01.htm
pokud je pomada urcena detem,melo by se pocitac s t im ze dite se bude olyzovat apomadu jist,nejlepsi jsou ty bez konzervacnich latek a bez barviv
 http://www.medicalcare.cz/…ain_mcb.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.12.05 23:31

Ahojky,ja som malej davala v zime na pusinu od Oriflame taku vazelinku v malinkom ruzovom kelimku tusim sa to volalo hojivy zazrak :roll: Teraz naposledy sme natierali aj Tobiaskovy obycajnym jeleni luj alebo aj s rozinkovou pomadou.Take tie uplne obycajne lacne pomady na pusiny lebo idu na odbyt pri mojej dcerke co s tym natiera aj babikam pusiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.12.05 10:09

ahoj,
ja mazu rtiky malymu Infalolanem…dostanes ho v lekarne..........je perfektni…mazaly tim malymu pusinu uz v porodnici........
mej se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
2.12.05 10:46

Náš kluk to taky vždycky chtěl baštit, tak jsem namazala rty sobě a pak jsem ho tak chytře opusinkovala a tím se to setřelo na jeho rty. Nevěděl že ho natírám. Dobré je na to čisté sádlo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.12.05 10:48

Ahoj, ja pouzivam krem od AVENTU urceny na osetreni bradavek. Je na nem napsano, ze lze take pouzit na popraskane rty. Tim , ze je urceny na bradavky je neskodny pro miminka pri oliznuti pri kojeni. Nevadi tedy, kdyz ho mimco olizne ze rtu je neskodny a ucinkuje super. Nora

• Citovat
  • Upravit
300
2.12.05 10:49

Ahoj,
tak my taky používáme Imedical- pomádu zakoupenou v lékarně, myslím, že mají několik druhů podle věku… Důležité je asi udržet pusinku suchou, když mrzne a je sychravo, což z vlastní zkušenosti vím, že je nadlidský výkon (achjo ty zoubky!) :lol:
Infadolan se super, ale nevím jestli by malé nevadil ten mastný pocit, což u pomády na rty není :lol:
Iriss+2svišti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
2.12.05 12:13

Malé jsem rtíky mazala od asi 2měsíců pomádou s měsíčkovým olejem a vitamínem D nebo (to častěji) Placentou. Je to bez jakékoliv příchuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí