Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nikolce uz dlouho nudli 14 dni.nekdy ji odsavam z nosu-obcas ma uspany nos.
Pouzivali ji neco kapky do nosu nebo…?
Nikolce je 3 mesice.
Dekuji.
Zdeno,
já malému kapu do nosu kapátkem Vincentku. Řekla bych, že mu to pomáhá.
Ale pokud je ta rýma silnější, raději bych zašla k doktorce. My jsme už několikrát brali na rýmu Pamykon (to je ale bohužel antibiotikum).
Tak ať se Nikolka brzo uzdraví!
Dadla
![]()
pomaha taky aerosol,ale jen roztokem vody,bez leku.
ja slysela ze ryma trva tyden jak lecena tak nelecena,cp kdyz ma alergickou?to ne?
Zkus NASIVIN pro novorozence a kojence, je ho mozno podavat uz od 3tydnu veku, nam pomohl a neni na recept. PApa
Ahojky,
my teď měli rýmu pomalu dva měsíce
. Už je to O.K., ale Dr. nám říkal, že u těchto malých mimin to trvá strašně dlouho, a že léčená/neléčená rýma trvá týden pouze u dospělých, u dětí to neplatí. Měli jsme nasivin kapky, zvlhčovali jsme vzduch, měli podloženou matraci, v případě potřeby odsávali - musí se to prostě vydržet. Před odsátím jsem stříkla Stérimar, na noc nasivin. Pamycon jsme nedostali, funguje pouze na bakteriální (žlutozelenou hustou) rýmu a tu my neměli.
Tak ať jste brzo zdravý. Katka
Ahoj, ja na rymu pouzivam „Nasivin pro novorozence a kojence“, jinak preventivne davam Vincentku ale kdyz ma mala rymu davam ji stale + ten Nasivin. Vincentka na prevenci se me osvedcila, kdyz sem ji nedavala tak mela mala velkou rymu a i hodne dni, od doby kdy ji davam tak mela rymu ale jen dva dny velka a pak uz jen nekolik dni slaba, ktera uz problemy nedela. Sany.
Ahoj Zdeni,
já bych radši zašla k doktorovi a ten ti něco doporučí. Pokud to je suchá rýma tak stačí vincentka. Ale pokud máte nudličky, tak by to chtělo asi něco jiného.
ahojky jana