Plavání pro těhotné, strach z infekce - Praha

3519
19.5.14 11:13

Plavání pro těhotné - Praha

Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, jestli chodíte v těhotenství plavat a případně kam? Docela ráda bych někam chodila, ale mám trochu strach z infekce, takže bych potřebovala doporučit bazén, který je fakt čistý. Víte o nějakém v Praze? A do kterého týdne se dá chodit plavat? Veřejné venkovní koupaliště přes léto asi radši neriskovat, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6623
19.5.14 11:17

@Sofie2013
Já chodím kamkoliv a nikdy jsem to extra neřešila, nebuď tak útlocitná. A jestli máš fakt strach z infekce tak buď nikam nechoď nebo si kup spešl tampony do vody. Jinak v těhotenství jsem chodila Barrandov, Podolí, Radlice a taky do bazenu v nemocnici na Homolce A do Průhonic, nikdy jsem nic nechytla - za to bez těhotenství jo, pak si taky uvědom že žádej bazén není čistej, je jenom těžce přechlorovanej. A dá se chodit až do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
19.5.14 11:37

To by člověk nemohl nic, jen sedět na zadku. Já chodím do Průhonic. Čistota vody je na tom asi uplně stejně jak ve všech bazénech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.5.14 11:40

Chodila jsem na Prazacku, Olsanku a do Letnan, ale pokud mas strach z infekce uz predem, tak to se na to radeji vyprdni a sed doma ;)

• Citovat
  • Upravit
2647
19.5.14 12:09

Já byla v těhu asi 2× v Radlicích, měla jsem tampony do vody, ale než infekce mě okradilo ten hafol lidí kolem, co do mě furt strkal a kopal. Takže jsem to srabacky vzdala a šla na plavání pro těhule. Do Juklíka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
19.5.14 12:10

@ninabu
V Radlicích bylo někdy hafo lidí??? :-O Já kdykoliv tam šla tak jsem tzam byla s cca 10 dalšíma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
19.5.14 12:13
@Natálka26 píše:
@ninabu
V Radlicích bylo někdy hafo lidí??? :-O Já kdykoliv tam šla tak jsem tzam byla s cca 10 dalšíma :nevim:

To jsem asi šla ve špatnou dobu. Bylo tam dost chlapů, co si plavali hlava nehlava a davali razantne najevo, ze bazen je jich :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
19.5.14 12:16

@ninabu
Já chodila ráno/dopoledne tak to asi bude tim, ale chtěla jsem se zeptat jak jsi chodila do Juklíka - tak kdy si začala, jaký to bylo a co si tam vlAstně dělala? Já tam chodila s prvorozenou na plavání a byla jsem spokojená, ale tohle mě nenapadlo tak že bych to při druhým vyzkoušela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.5.14 12:17

@Sofie2013
Chodila jsem až do 39tt. do hotelu Step a nikdy jsem nic nechytla - lidí tam bylo málo a moc pěkné prostředí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
19.5.14 12:27

@Natálka26
Aha, to já chodila večer po práci, no…
Do Juklíka jsem začala chodit až později, bylo to cvičení a bazén. Půl hodky cvičení v tělocvičně, cca půl hodky v bazénu…
Bylo to fajn, i když já rodila koncem srpna 2012 a to byla ta příšerná vedra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
19.5.14 12:36

@ninabu
A pomohlo ti to nějak? Promin že se tak vyptávám, ale já bych asi chtěla začít něco dělat. A cca od kolikátýho měsíce? Já se bojím aby nebylo už pozdě u mě. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
19.5.14 13:38

Pokud si pamatuju, tak jsem poprvé byla někdy v květnu, takže přibližně 4 měsíce před porodem.
Byly tam maminky s malýma pupíkama i ty těsně před slehnutím ;)
Osobně mi to pomohlo, protože jsem si připadala nemotorně, takže jsem rozhýbala svaly a navíc bylo příjemný vidět i jiný funící bytosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
19.5.14 22:46

@ninabu
Bezva, moc děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...