Plavání v Ostravě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3359
20.6.06 14:29

plavání v Ostravě

Ahoj holky, kde chodíte s mimi plavat v Ostravě? Já našla na netu jen Kenny club, chodila jate tam některá? Díky M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9262
20.6.06 14:53

ahojky,

my chodíme do Rybičky co je na Vítkovickém stadionu naproti ČEZ arény a je to tam super jsem spokojená. Pak se ještě plave v hotelu Atom, ve Vítkovické nemocnici a na Čapkárně. Zkus si sehnat časopis Program co chodí do schránek jsou tam vždycky reklamy na různé kluby.

Tak spokojené plavání.

Ahoj Iva a Viki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
20.6.06 15:41

Ahoj, já byla v Rybičce 1× a byla tam strašně ledová voda, tak jsme přešli do Delfínka ve Vítkovické nemocnici, kde bývá občas opačný problém :-D, ale tento je pro mě mnohem únosnější :-)
Mimo jiné Delfínková lektorka je k nezaplacení!
Pak jsme se byli párkrát „očvachat“ v Hrabůvce na A. Kučery, není to takové odborné, je to spíš takový rodinný relax a voda taky ledárna. Teda aspoň pro nás. V Rybičce i na Kučery měl Vilík do 10min rty (včetně jazyka) fialové :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
20.6.06 17:00

ahoj, od května chodíme do Delfínka ve Vítk.nemocnici, jsme moc spokojeni, insruktorka plavání je dobrá, voda má 32st., cena přijatelná 1000kč/10lekcí (á30min). Nevýhodou jedině to, že plavání je pouze v pá odpol nebo v so dopol. Ale náhrady jsou možné, když se omluvíš v předstihu.Kontakt p.Vítečková 604556037. jinak na netu , ale tam nemají moc aktuální info. http://www.eostrava.cz/firmy/delfinek/
Přihlásit se musí dost dopředu, my se hlásili v březnu my chodíme od května.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
20.6.06 17:44

Mamky Ostravačky, a co podmínky pro děti na ostravských koupalištích ? Třeba na porubském; je tam kam vzít 9měs. prcka (nemyslím do náruče :wink: )?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
20.6.06 18:19

Ahoj, díky moc za rady, vypadá to tak že asi zkusíme tu Vítkovickou nemocnici, možná se tam potkáme :lol: M.

Maxiku : Ty myslíš venkovní koupák? No, my máme 8. měsíců a po pravdě bych si asi netroufla,malý lozí jako ďábel a na všechno se sápe:-), nic méně asi by se mu tam líbilo, když vidí prsa hrozně se řechtá, asi jídlo, že?! :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
20.6.06 18:22

Jojo, venkovní, vím, že tam bývalo brouzdaliště, bazének na balkoně je fajn, ale Dalis chce okukovat malé i velké holky :roll: :oops: . Že budu honit ještěrku v plavečkách je mi jasné. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
20.6.06 18:31

ahojky,

přidávám se k majitelce ještěrky v plavečkách - taky vlastním. Dá se v Porubě do vody - nebude hnusná? I když teď z kraje by ještě neměla. Co???? jak bylo třeba minulý roky???? 8O
My nemáme ani balkón a doma je 30,7 tak nějaké to osvěžení by bodlo.

Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
20.6.06 21:17

Holky a co takhle kryťák (Poruba)? dá se tam ven, voda by něla být v poho, pokud nebude venku stín tak se dá zůstat i vevnitř, osobně jsem tam už dlouho nebyla,ale kámoška tam s malou chodila celke často. beztak si myslím že s čertíky tam moc dlouho nevydržíte (jedině si vzít obě babky a to by bylo na Opavu, ale zase budete okoupané 8O :lol: ).M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
20.6.06 21:56

Ahoj mamky a co tak zítra nový aqua park v Ově -Zábřehu? Zítra se otvírá, je to na bývalém staďáku za nám. SNP. Kapacita 2500 lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
15.7.06 14:48

Ahoj holky, tak jsem včera byla s malým poprvé plavat, nakonec jsem zvolila Vítkovickou nemocnici, jsme oba nadšeni a už se těšíme na příští pátek :lol: :lol: . Opravdu, voda teplá :lol: , instruktorka velmi příjemná :lol: , jen to zázemí by mohlo být lepší, ale to je jen prkotina.
Holky , neznáte náhodou ty básničky které tam říkají? j
Já znam jen : had leze…, kočka snědla … a sem tam něco :roll: :oops: :oops: , a ráda bych už příště uměla zbytek :). Tak napište jestli si na některou vzpomenete :) . Díky Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9709
12.7.11 15:43

Oživuji diskusi, přece jenom může být situace po pěti letech jiná. Kam jste chodili/chodíte plavat s kojenci a jaké jsou vaše zkušenosti? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
30.8.11 12:51

já chodila do…sakra nevzpomenu si je to za vítk. hřbitovem u nádraží..byla tam Lektorka Naďa a to byla pane pecka..jen majitelka byla neskutečná kráva tak jsme jí tam po neohlášené výměně instruktorek musela nechat peníze za 4 lekce…ted původní bazén zavřeli kvůli nevyhovujícím podmínkám a ta paní plave v centru u vozovny trolejbusů je nová budova taková zelenočervená je tam restaurace a bazén…ale po zkušenostech byh tam neposlala ani nepřítele…tedy možná jo :mrgreen:
Současně plaveme v plavecké školičce od p Klímové…www.plaveckaskolicka.cz v ATOMU neboli Clarionu a voda 30-31C, sauna převlíkárna pro malé i větší…je to tam občas stísněné gor když chodí manžel a musí čekat jelikož dámy se nepřevlíkají v převlékárně do plavek-kam můžou vzít děti, ale rovnou tam…to bych fakt někdy tam být jím vlezla ať se trochu vzpamatují…
jinak náhrady jsou možné a po roce a půl mi i počkají do výplaty s platbou dalšího kurzovného bez problémů… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lachen
2.12.11 22:04

Ráda bych chodila s moji 4měsiční holčičkou plavat.Jsme z poruby tak by bylo nejlepší nejezdit daleko a chodit na bazen tady ale nevim jake to tam je..rada bych věděla do čeho by jsme šly.Máte někdo s porubou zkušnosti?děkuji předem za odpověd

• Citovat
  • Upravit
9709
13.12.11 09:13

Jsem taky z Poruby, ale radši dojíždím na městský stadion na Plavání s rybičkou. Teď naše instruktorka nějak marodí, tak míváme záskoky a je to mnohem lepší, než s původní instruktorkou. Nikdy bych neřekla, že to udělá tolik. Plavou tam děti už od pěti měsíců, deset lekcí vyjde na 1500,– Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí