plavání v Praze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
158
5.3.06 14:33

plavání v Praze

Ahojky,nemáte někdo zkušenosti se STUDIEM MOTÝLEK,je to v Letňanech,plavání malých dětí, je těžké se tam dostat,slyšela jsem, že mají pořád plno.Děkuji Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46
5.3.06 14:46

Ahoj Kláro,

s dcerou jsem do studia Motýlek chodila plavat. Byla jsem tam moc spokojená, ale dcera nesdílela mé nadšení, a tak jsme přestaly. Co se týká zápisu do kurzu, musíš se trefit do termínu, kdy se zrovna zapisuje. Mám dojem, že teď někdy probíhá zápis na kurz do konce června. O prázdninách se neplave. Nejlepší je tam zavolat a oni ti poradí. Více info na www.studio-motylek.cz

Nila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
5.3.06 16:46

Kadlo, nechci sice strasit, hlavne protoze to neni muj osobni zazitek. Ale presto musim napsat.
Kamaradka tam chodila a byla celkem spokojena.

Bohuzel jenom do te doby nez se ji holcicka pri lekci nejak osklive nalokala vody a nezacala se dusit, prestala dychat- to se samozrejme muze stat kdekoliv, co ale bylo hrozne, ze nebyt toho, ze ona a okolni maminky SAMY nezasahly, neposkytly prvni pomoc a potom nezavolaly zachranku , tak by to asi skoncilo spatne.....
Instruktorka pry byla uplne neschopna, bez jakekoliv reakce, coz mne teda u instruktorky kojeneckeho plavani dost desi!!!!! A plavcik se jaksi nevyskytoval…
A navic kdyz je pak hospitalizovaly Na Bulovce, tak mistni Dr. rikal, ze to neni prvni dite z Motylku.
Opakuji, ze to neni muj osobni zazitek ale kamaradky, na druhou stranu nemam duvod ji to neverit a na Bulovce opravdu lezely :((
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
5.3.06 16:50

Jo uplne jsem zapomnela, abych nebyla jenom takova negativni :)))
Tak my chodime do klubu Amalka na Vysehrad do arealu Jedlickova ustavu.
Jsme strasne spokojeni, instruktorky zarucene schopne a zkusene, plavcik vzdy celou dobu pozorne sleduje deni, jsem si jista, ze neco podobneho by se tady stat urcite nemohlo!!! Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
5.3.06 17:42

janat,děkuji za info, jen se chci zeptat, kolik platíte v Amalce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
5.3.06 17:59

My ted chodime uz ctvrty kurz a pokazde se to tedy zvysovalo :(
Mam dojem, ze posledne to bylo neco pres 3tisice za 11lekci a 1nahradni.
Maji webove stranky, ale ted nevim presnou adresu, zkus juknout :) Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
5.3.06 18:11

Ahojky,
my chodíme do Betynky na Českomoravskou. Plave se v hotelu Carol, kde je to naprosto super a „plavací tety“ jsou moc fajn. 10 lekcí stojí 1.400,– a dvacet 2.500,–. A nahrazujou zameškané hodiny, což všechny plavecké školy taky nedělají.
Více na www.betynka.cz. Jo a kdyby ses tam chtěla přihlásit, tak je dobré volat mezi 8-9 hodinou ráno, jinak telefon zvednou výjimečně, protože jsou na bazénu.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
5.3.06 20:37

Terezo, díky za info, musím uznat, že mě mile překvapila ta cena.Koukla jsem na jejich www a chtěla bych se Tě zeptat, jestli jsem dobře pochopila, můžeme platit jen jednotlivé lekce? Mají tam i docela dost časových pásem,to si člověk může vybrat? Nám je 18 měsíců.dík k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
6.3.06 09:05

Ahoj, my chodily s dcerou do Juklika a nebyly jsme moc spokojeny. Instruktora pusobila dost nervozne, takze nejen nase mala plakala a ve vode se ji vubec nelibilo, takze pokud zvolime v budoucnu dalsi plavani, Juklik ve Vrsovicich to nebude :!

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
6.3.06 12:01

Ahojky.

My chodíme do Letňan do Delfínku a jsme s ním moc spokojeni. Omluvené hodiny jdou nahradit v jiném termínu. Pokud nějaké nevybrané v jednom kurzu zůstanou, dá se polovina nahradit v novém kurzu, ostatní bohužel propadnou :( Plavací tety jsou všechny usměvavé a hodné. Všem dítkám se tam moc líbí, až na pár vyjímek, které občas něco rozhodí. Jsou tam k dispozici přebalovací pulty u skříněk + podložky na zem a taky postýlky na odložení dítka. Ve sprchách nafukovací lehátka. U bazénu hlídací teta, která pokud máš zájem pohlídá druhé dítko, popř. i to se kterým tam jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
6.3.06 13:18

Ahoj mamky,

nevíte o plavču v Hostivaři, Zahradním Městě? Nechce se mi s malou moc daleko, a tedy do Juklíku do Vršovic ne e. Jsme tu nově přistěhovaní. Moc děkuju za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
6.3.06 13:49

Já jsem zase v Juklíku max. spokojená. Naopak mi Matěj )ted 2 a půl roku) v jiných bazénech brečel, ale tady se mu líbí. S kubíkem chodím taky tam a je v pohode.

Vyzkoušeli jsme už 5 plaveckých škol (Juklík, plaváček, junior club, amálka), všude jsme byli spokojení, ale přijde mi, že instruktorky v Juklíku vedou děti opravdu k tomu, že se naučí plavat a umět se chovat ve vodě. Trochu mi tam vadí občas ten mumraj v herne, ale už jsem si zvykla. porstě jsem tam nejspokojenější. Rok jsme plavali jinde a zase se tam vrátili. Ale plave tam hodne instruktorek, tak můžou být rozdíly…

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3235
20.4.06 09:54

plavacek na cernaku je fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...