Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Halooo, proč mi nikdo nepíšete? :-/ Copak tu není žádná brňanda?
Dneska jsem si byla koupit plavky. Odjakživa je to pro mě činnost velice neoblíbená, přesněji přímo nenáviděná. Odhodlala jsem se. Dvoje plavky se mi dokonce i hodně líbily. Měly jiný střih a velikostí byl dostatek. Myslela jsem, že nějaké vyberu. Jak jsem se zmýlila. Po kojení vypadají moje prsa příšerně a každé prso má jinou velikost. V podprsence jsem si toho tolik nevšimla, ale v plavkách to je vidět strašně moc. U prvního kousku jsem si řekla, že to nikdy. Jenže každý další kus byl jenom několikanásobně horší. Taky jsem zjistila, jak jsem strašně tlustá a spodní díl plavek se mi zařezává všude a vylézají špeky. I velikost 42 se mi všude zařezávala. Vím, že nejsem moc hubená, ale že jsem až tak tlustá?
Chtělo se mi až brečet. Nemám svoji nejvyšší váhu v životě a přesto mám pocit, že moje postava je nejhorší. A jak to dělají ty, které váží třeba o 10, 20 kg… více? Jaké si ty ženy kupují velikosti???
Zaprvý kupovat spodek a vršek odděleně zvlášt, nepochopím obchody které to prodávaj dohromady jako velikost 38 a tečka. je těžký narazit na dobrý obchod s plavkama a spodním prádlem, kde je i dobrá prodavačka a umí fakt poradit. najít. nosit. Jednou jsem na takovou superprodavačku narazila, nosila mi všechno možný až jsem ji vtý změti podprsenek vrátila místo nabídnuté béžové svou béžovou podprdu
to jsme se smáli.
Hele a zkoušela jsi tankiny? Mamka má taky 42-44 velikost, prsatá prdelatá ženská i když pas má, a koupila si krásný plavky. samozřejmě Taky stály dost peněz. pod 900 se dostanem málokdy, a to se stejně snažím kupovat v akci.
Ahoj, nevím, kde kupují plavky ostatní, ale já teda rozhodně doporučuju LITEX.
Nevím, odkud seš, ale konkrétně v Brně v Alfě pasáži jsem si KONEČNĚ vybrala plavky - po milion letech, kdy jsem nosila plavky od vietnamců, případně ze sekáče
…
já jsem teda jasně věděla, co chci, takže to ten výběr hodně zjednodušilo - a sice jednodílné, bez výztuže a vycpávek na prsou, ale ne vyloženě sportovní. Velice ochotná prodavačka mi okamžitě začala sama vybírat vhodné plavky, z nichž jsem si vybrala a koupila hned dvoje - jinak to nešlo
. Taky dost nechápu, kupovat si plavky bez vyzkoušení přes internet, ale někdo to tak dělá - za mě - rozhodně vyzkoušet a ještě ta ochotná prodavačka, jak jsem plavky měla na sobě, tak jsem se jí ukázala a hned zhodnotila, jak mi sedí - a já jí věřila
, protože jsem se v nich cítila super!!
Holky, nevíte kde se dají sehnat plavky, které mají košíčky s vyjímatelnými vycpávkami, ale tak, aby ta kapsička na vycpávky byla přišitá z obou stran v košíčku (tak jako to mají podprsenky)? Všude mají jen plavky s košíčky kde kapsička je v košíčku přichycena jen podél spodní strany (podél kostice) a ta vycpávka tam jakoby odstává. Zkoušela jsem dotazovat různé prodejce, ale odpovědi se mi nedostalo.
Ahoj, chtěla bych oživit diskusi o plavkách svým dotazem ohledně plavkových podprsenek trojúhelníků. Někde jsem nedávno četla, že není nutné tyhle podprsenky nosit uvázané jen za krkem, že se dají nějak provléci a nosit jako s ramínky na ramena. Nevíte někdo jaký to je fígl? Já mám letos s plavkami opravdu rébus, mám několikero krásných doma, ale za krkem jsou mi nepohodlné, po nějaké době šňůrka táhne. S klasickými ramínky zase prodávají jen plavky různě prošité a podšité a vycpané a to mi vadí kvůli tomu, jak dlouho jsou mokré. Také je mám a mívám hlavně na opalování. Kombinuji tedy ještě bondue podprsenku bez ramínek jako nouzovku. Chtěla bych to před dovolenou nějak vyřešit.
A jinak budu ráda za každý tip co napadne spíše nahoře vybavené uživatelky
![]()
Ahoj holky!
Chtěla jsem se vás zeptat jestli náhodou nevíte kde v Brně jsou „sekáče“ pro maminy s bříškem? Konkrétně sháním plavky. Chodím intenzivně plavat a moje plavky mě začínají být těsný. Aby taky né, když začínám 7-mej měsíc!
A přidáte se někdo ke mě? Ahoj KATKA
e-mail: " .{target:_new>mamka.katka@freemjel.cz}":[mailto:mamka.katka@freemjel.cz]