Plavky k moru
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ne, ale ja bych si je nekoupila ani jako mlada. Nadruhou stranu si kup co chces, kazdemu tam bude uplne fuk co mas na sobe, to maj akorat cesi takovou uchylku porad resit co ma kdo na sobe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kriss Tina píše:
Ne, ale ja bych si je nekoupila ani jako mlada. Nadruhou stranu si kup co chces, kazdemu tam bude uplne fuk co mas na sobe, to maj akorat cesi takovou uchylku porad resit co ma kdo na sobe.
Souhlasím. Kup si co chceš. Tam to bude všem jedno. Já bych nekoupila,
skrz pohodlí i když jsem mladá. Zas jestli chceš opalenej zadek, tak
klidně do toho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nekoupila bych si je ani jako mladá ale ty si kup co chceš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ne, ale já bych to nenosila ani tak ani ve dvaceti. Na druhou stranu myslím, že budeš pod mnohem větším drobnohledem v českých či slovenských luzích, hájích a vodách, než na pláži u móře. Takže si pořiď, v čem ty se cítíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Koupila, ale pouzila bych je pouze na vlastni zahrade u bazenu. K mori nejedeme. Ale tam bych pouzila klasicke bikiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kdybych měla postavu na to, koupila proč ne? U moře se opaluji holky, maminy starší ženy nahoře bez tak v tangach nevidím problém. Aspoň se chlapi podívají
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nekoupila. Tanga se mi nelibi ani na me, ani na ostatnich. Ale jak pisou holky, nikdo to asi resit nebude, takze si kup, v cem se citis dobre.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nekoupila bych si je protože jsou pro mě nepohodlný. Ale nikdy jsem si nevšimla že by lidi sledovali co má kdo na sobě takže proč ne když se v tom budeš cítit dobře
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahojte. Mam len jednu otázku ktorá bude toto leto asi neaktuálna. Keby ze idete na dovolenku ku moru kúpili by ste si aspoň jedne tango nohavičky plavky aj napriek tomu ze ste staršia a deti mate vyrastene? Na kúpalisko na SK by som určite nekupovala ale pri mori je to iné a naposledy som tam bola pred cce 10 rokmy
Ne, nekoupila
Když se chci opalit, dají se ty normální zarolovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Koupila klidně. Např. na Mallorce je to samá nudapláž a ukazují se
mladí i staří, krásní i oškliví, v tangách tam budeš ještě nejvíc
zahalená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Hubnutí do plavek 2021!
- Přítel chce jet z ex na dovolenou k moři
- Proč to vnitrozemského člověka táhne k moři?
- Dovolená u moře maminka sama s dítětem/dětmi
- Vrácení plavek Calzedonia přes službu UPS
- Kdy jste jeli s dítětem poprvé k moři?
Ahojte. Mam len jednu otázku ktorá bude toto leto asi neaktuálna. Keby ze idete na dovolenku ku moru kúpili by ste si aspoň jedne tango nohavičky plavky aj napriek tomu ze ste staršia a deti mate vyrastene? Na kúpalisko na SK by som určite nekupovala ale pri mori je to iné a naposledy som tam bola pred cce 10 rokmy