Plavky tankiny F&F velikost

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1269
28.7.14 20:54

Plavky tankiny F&F velikost

Zdravím :)
Líbí se mi na britským eshopu tankiny značky F&F, které jsem nikde v Tescu neviděla :roll:
Určitě si je objednám, jen nevím jakou velikost :think: podle mír to vypadá spíš na velikost 40, ale nemají se plavky kupovat menší? Navíc běžně mám velikost 38 :nevim:
Neobjednávaly jste si, popřípadě nekupovaly v Tescu někdo plavky? a jakou velikost :think:

http://www. clothingattesco. com/swimwear/f+f-floral-print-skirted-swimsuit/invt/jo429990&bklist=icat,4,shop, catgwomens, womens-swimwear

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
28.7.14 21:15

Ja mám M a kupovala jsem plavky v celku velikost L :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
28.7.14 21:35

Ja teda plavky nemam, ale pokud ti to pomuze tak na UK F&F objednavam casto a vzdy ve sve vel.(38) - vse sedi, nic mi nikdy nebylo velky.Sla bych do 38.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
28.7.14 22:06

Ja mam taky vel 38 a o vikendu jsem si v tesku zkousela plavky a prijemne jsem se citila az ve 42, tak nevim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
29.7.14 09:30

:D Tak teď už vůbec nevím :mrgreen:
Asi bude nejlepší si zkusit nějaký plavky v tescu no…já mám totiž de*ilní míry, na hořejšek mi sedí velikost 36-38 a dolejšek 38, spíš 40 :roll:
A slyšela jsem že plavky se ve vodě roztáhnou :nevim: a nemůžu si dovolit netrfit správnou velikost, protože výměna je pak za 16 liber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková