Playmobil - od kdy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
28.9.23 09:48

Playmobil - od kdy?

Ahoj, prosím o zkušenost maminek, co mají doma stavebnici Playmobil. Pro jak staré dítě by jste doporučily? Uvažuji koupit pro 3 letou dceru, ale nevím, jestli ty dílky vážně nejsou na tenhle věk až moc malinké, v reálu jsem ji nikdy neviděla. Nebo by jste v tomhle věku volily tu variantu 1.2.3? Ta mi zase podle obrázku přijde pro prťata…Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6416
28.9.23 10:00
@moby2334 píše:
Ahoj, prosím o zkušenost maminek, co mají doma stavebnici Playmobil. Pro jak staré dítě by jste doporučily? Uvažuji koupit pro 3 letou dceru, ale nevím, jestli ty dílky vážně nejsou na tenhle věk až moc malinké, v reálu jsem ji nikdy neviděla. Nebo by jste v tomhle věku volily tu variantu 1.2.3? Ta mi zase podle obrázku přijde pro prťata…Díky :mavam:

Podle mne jsou na 3-leté dítě malinké. Kupovali jsme až tak od 7.roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
28.9.23 10:45

Syn dostal první ke třetím narozeninám, vyhraje si s tím neskutečně. Staršího (8 let) už to nebaví, takže kupovat to až skolakovi mi přijde pozdě :nevim: ta autíčka a panacky si vozí i dcera zhruba od roka. Asi záleží jak mas manuálně šikovné dítě, někdo s tím bude v pohodě a někomu ty mini kousky budou dělat problém i v dospělosti :nevim: ale naše děti prave baví takové mikro hračky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
28.9.23 11:11

Syn si s playmobil hraje od 3 určitě, I dřív je občas bral starší. Až teď od 3 ho to ale fakt baví, má celou naši rodinu a musím si s nima povídat a jezdí na výlet :mrgreen: budou mu 4, ale máme pomalejší vývoj, takže je asi jako tříletý. Teď ke 4 narozeninám planuju trošku dokoupit, protože to má po ségře spíš sady pro holky. Měli jsme i dům a školu, ale to starší přestalo bavit někdy v 8, tak jsem to prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.9.23 11:16

Od 3 urcite jo.

Pokud bys mela starsi dite, tak ten prcek ma stejne vsechny ty hracky uz od mimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
28.9.23 12:13
@ZuzaM píše:

Od 7 let až? 8o Nejsi trochu úzkostná?

Normálně pro tří lete dítě naprosto bez problému.

• Citovat
  • Upravit
7274
28.9.23 16:36
@ZuzaM píše:

Dcera má doma a rozhodně ji to už v sedmi nebaví… dostala asi ve 3-4letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18571
29.9.23 21:26

Ty jo a já nad tím přemýšlím pro 18m :lol: Resp spis co. Petiletak dostane nějaký lego technic 7+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí