Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, prošvihla jsem nějaký animak o husách?
Všude na ně narážím? Na pouti, v hračkářství…
Dík za osvětlení
Vím jaký myslíš. Na poutích a u Vietnamců jich mají mraky, mají i kačery a jdou na dračku. Ale o animáku nevím. Každopádně hezčí než ty hnusný Boogie nebo jak se to jmenovalo ![]()
A nebyla to vrána, od Buty?
@Plmo píše:
Možná podle písničky Letí husa, letí, letí..
Byli jsme na začátku léta v Polsku u moře a tam byli na každém rohu, přičemž v ČR ještě nic. Jsme přemýšleli, jestli je to nějaká národní specialita, ale pak to dorazilo i sem. Takže zřejmě jen další plyšový trend ![]()
Žejo, teď jsem nezávisle na sobě viděla děti i dospělý jak sebou tahaj velkou plyšovou husu a nechápala jsem
a tiktok nemám ![]()
@Beruska97 taky nemám a pořizovat si nebudu
aspoň víme odkud vítr vane
Ano teď na vinobraní byly ty husy úplně všude
to by si člověk myslel, ze je na nějakým husobrani spis ![]()
@bublinek píše:
@admin kdo mi přejmenoval, a blbě, diskuzi?
taky jsem si říkala, proč se dneska jmenuje jinak ![]()
@bublinek píše:
@admin kdo mi přejmenoval, a blbě, diskuzi?
Dobrý den,
za překlep v názvu se omlouváme, již byl opraven. Snažíme se diskuzím přidávat podrobnější názvy, aby uživatelé věděli, o co se jedná konkrétněji.
Přeji krásný den,
Kačka
V Chorvatsku vsude.
Asi se Cinani pri vyrobe uklikli a vyrobili misto 100 kusu 100 000 000. A ted to potrebujou udat
.
@admin píše:
Dobrý den,
za překlep v názvu se omlouváme, již byl opraven. Snažíme se diskuzím přidávat podrobnější názvy, aby uživatelé věděli, o co se jedná konkrétněji.Přeji krásný den,
Kačka
Moc vám to nejde a mě konkrétně s tím dost rozčilujete. Snad vím, jak si chci pojmenovat diskuzi, ne? Tahle konkrétní diskuze například asi nebude o plyšových husách v animovaných filmech, nýbrž o náhlém masivním výskytu plyšových hus per se na různých akcích obecně a polemizovani o tom, kde se vlastně vzaly a proč. Tak. Už jsem to musela říct nahlas ![]()