Kuchyňka, co vydrží dvě batolata

1968
31.8.23 10:28

Kuchyňka co vydrží dvě batolata

Ahoj,

Už chvilku vybírám kuchyňku pro svoje 1,5 dvojčata. Kluci si s ní vždycky hrají u doktorky v čekárně a tak už se pár měsíců po nějaké koukám.
Potřebuju něco, co vydrží dva opičáky, kteří se houpou na lustru a lezou po všem. Vymýšlejí originální způsoby použití všeho co jim přijde do pracek. A určitě je u toho hraní si nebude nikdo hlídat a nutit je hrát si nějakým předepsaným způsobem. :lol:
Jakou máte zkušenost? Jaká kuchyňka podle vás vydrží proběhnutí stáda trpasličích slonů a menší jaderný výbuch? Třeba něco, co běžně vydrží každodenní provoz ve školce nebo koutku aniž by se rozpadalo? A dost velkou aby se tam pohodlně vešli na hraní dvě děti a milion příslušenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22914
31.8.23 10:34

@Ruxas za mě ta z Ikea, měla jsem jí pro obě holky za sebou, asi 6 let doma a ještě se prodala v super stavu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva.asdfghjkl
31.8.23 10:35

Zalezi kolik mate rozpocet 😃 ma vysnena a do skolek se dava tato… ale je teda draha. Jednou jsem ji videla na bazaru za 5 tis ale nekdo mi ji vyfoukl 😬 😃

• Citovat
  • Upravit
9034
31.8.23 10:40

Ikea - vydrží vše. Mě ustala dceru i syna, a teď ji jedou další dvě děti z rodiny. Máme tu samou i na chalupě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
31.8.23 10:54

Ikeacka nebo ta z Lidlu..či nějaká taková podobná..určitě spíše dřevěná než plastová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
31.8.23 11:14
@Eva.asdfghjkl píše:
Zalezi kolik mate rozpocet 😃 ma vysnena a do skolek se dava tato… ale je teda draha. Jednou jsem ji videla na bazaru za 5 tis ale nekdo mi ji vyfoukl 😬 😃
Úžasná. Ale ta cenovka teda celkem velká. Ale dám na seznam a uvidím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
31.8.23 11:16
@Vladusxx píše:
Ikeacka nebo ta z Lidlu..či nějaká taková podobná..určitě spíše dřevěná než plastová

Lidl jsem měla na seznamu, ale potom co jsem dneska viděla na jiném zdroji pro dvojčata video, kde přišla o dveře za pět minut a ani se to dítě o to nesnažilo, tak jsem jí přestala věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
31.8.23 11:42
@Ruxas píše:
Lidl jsem měla na seznamu, ale potom co jsem dneska viděla na jiném zdroji pro dvojčata video, kde přišla o dveře za pět minut a ani se to dítě o to nesnažilo, tak jsem jí přestala věřit.

Lidl bych nebrala, je fajn, ale rozhodne napor dvou satanku nevydrzi :lol: mame pomerne klidneho syna a celkem brzy se mu podarilo urvat kohoutek a ponicit dvirka od trouby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
31.8.23 12:02

@Ruxas aha díky za info, taky ji mám právě na seznamu ale po tom co mi dva raubíři (dcera 2 roky syn 8m) vyvádí s tou plastovou kterou jsme koupili na zkoušku jestli si s tím vůbec budou hrát by to taky asi moc dlouho nepřežila 😅 asi radši řeknu mými taťkovi ať něco stluce z pořádných fošen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
31.8.23 12:54
@Vladusxx píše:
@Ruxas aha díky za info, taky ji mám právě na seznamu ale po tom co mi dva raubíři (dcera 2 roky syn 8m) vyvádí s tou plastovou kterou jsme koupili na zkoušku jestli si s tím vůbec budou hrát by to taky asi moc dlouho nepřežila 😅 asi radši řeknu mými taťkovi ať něco stluce z pořádných fošen :lol:

Jo, to by bylo nejlepší, kdyby mi to někdo takhle vyrobil. To bych doporučila, když máte tu možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
31.8.23 12:58

Máme dřevěnou KIDKRAFT a vydržela již 7 let aktivního hraní.
Od stejné značky doporučuju i Barbie domeček!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí