Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky, v Česku je prý výrobna plenek Dada, které se prodávají v Polsku, ale u nás ne. Nemáte někdo info, kde ta výrobna je? Prý se tam dá jít plenky koupit, tak že bysme to zkusili. Díky moc za info
Brácha tam nakupuje. Tuším, že to je Turnov. Mě ty plenky nevyhovovaly, takže jsem nákup neuskutečnila.
@RencaVlkova a koukám, že se koupit u nás dají
http://www.srovnanicen.cz/…enky%20dada/
@Izzz díky, zkusím se tam ozvat. Nevíš, jestli nakupuju ve velkým nebo běžné menší nákupy a cca ceny? Díky za info, jinak koupím po netu ![]()
@RencaVlkova za nas super, syn je hodne citlivy a jsou jedny z mala ktere mu vyhovuji. bohuzel se tady prodaji jen na netu. V tom Turnove je prodaji pouze zamestnancum.
@RencaVlkova brácha není zaměstnanec. napsal email, ozvala se mu paní a nakoupil pleny 3kč/ks…koupil pár tisíc plen ![]()
Četla jsem že v tom Trutnově je to jen pro zaměstnance, jinak mi koupili v Polsku a taky nám nevyhovují.
@Izzz píše:
@RencaVlkova brácha není zaměstnanec. napsal email, ozvala se mu paní a nakoupil pleny 3kč/ks…koupil pár tisíc plen
To je super. Já to mám sice kus cesty, ale vzala bych jich taky hodně, to by se pak vyplatilo. děkuju za info, už jsem tam psala, tak snad se někdo ozve. Byl tam teď někdy, nebo už je to dýl?
@Izzz píše:
@RencaVlkova tak 14 dní zpět
Paráda. MOc děkuju za info ![]()
@Izzz píše:
@RencaVlkova není vůbec zač. tak ať uspěješ.
Snad se mi ozvou nazpět ![]()
@RencaVlkova píše:
Holky, v Česku je prý výrobna plenek Dada, které se prodávají v Polsku, ale u nás ne. Nemáte někdo info, kde ta výrobna je? Prý se tam dá jít plenky koupit, tak že bysme to zkusili. Díky moc za info
Ahoj, chtela jsem se zeptat, jak jsi dopadla, zda se podarilo koupit plenky primo v Ontexu.
@Izzz
Ahoj, mohla bych se zeptat, nevis kam presne bracha tenkrat psal kvuli nakupu plen? Jestli na odd. kvality nebo kam. Na strankach Ontexu moc adres neni. Diky
Ahoj, já je normálně objednala na heuréce, asi 3 balíky, nám vyhovovaly.